Öneri Diroit hasarları geri gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fatih_beytr4 tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Oyunu biraktigim donemde hangar bile yoktu gemileri alirdik ana sayfada depolanirdi sirayla patladikca urimiz yksa o gemilere gecis yapilirdi uzun bir sure biraktan sonra dondugumde vip oynadigim icin tamirde ne olup biter farkinda degildim bunun bir bilgi eksikligi oldugunu dusunmuyorum.konumuzda onemsiz olan kisim burasi onemli olani tamir kuponunun mevcut bir kullanim alani olmasi gorevler veya etkinlik hedeflerinde hasar al basligi altindaki gorevleri hizli tamiri kullanarak yapiyorum ve imha edildigimde bu ozellikle hizli bir sekilde oyunuma devam ediyorum.galaxy gates kuruldugunda belli yuzdeliklerle malzemeler vermesi seklinde tasarlanmis sizin burdaki dileginiz buraya uri verip kupon alip kullanmamak veya fazlasiyla sahip oldugunuzu dusunmek ben gecen yaz basladim sizin ki kadar fazla kuponum yok ve dun bugun ve yarin baslayacak oyuncular var birsey sizde bolca var ve kullanmiyorsunuz diye kaldirilmasini istemeniz dogru degil ve yahut degistirilmesini istemeniz burada nasil bir degisiklik yapilacagi garip bir soz konusu baska bir kullanim alani olabilecegini dusunmemekteyim bu yuzden cevabiniz direkt kaldirilmasini istemekle esdeger durumda.
    (Tabi dogruysa) adminimizin verdigi bilgide sizinkinden bir farklilik oldugu icin soyledigim birseydir kiskirtmak yerine seviyenizi korumanizi istiyorum

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Mesajlarınızı düzenledim. ve birleştirdim alt alta yazmamaya dikkat edermisiniz :)

Arkadaşlar tartışmanız basit bir konu üzerinden gidiyor büyümeden kapatmanız daha iyi olacaktır. Ayrıca konu içerisindeki mesajlarınız bütünlüğünü bozmaya doğru gidiyor. Lütfen tartışmayın sonlandırın :)

Ayrıca tamir kuponları farklı güzel bir yere kullanılması adı altında PET'i tamir kuponu ile onarmak Başlığından bir destek de sürdürebilirsiniz.

İyi Forumlar.

ERDALBAGGAL ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. arkadaşın diroit hasarı açılsın kırmayalım biz böyle iyiyiz

4. kubiates41

kubiates41 User

ne açılması ya bide tamıre urimi vercez gidin