Donuk Labirentteki Mayınlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 19 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayenizde mayınlar yüzünden patlamaktan etkinlikten zevk alamıyoruz.zaten girmek lagtan çok zor.hadi girdik diyelim.saçma sapan bir ice mayın eklemisşiniz.çarptıkmı dp filan bırakmıyor.patla dur.ne güzel..topladığımız anhtarlarda beyhude oluyor.
    birde özel npc sorunu var.neden özel npcler neden hep en sağ alt haritada çıkıyor.niye bu kadar bir dengesiz oyun etkinliği yapıyorsunuz.zaten o haritaya gidene kadar 6-7 anahtar kullanıyoruz.birde mayınlar yüzünden patlayınca sinir küpü oluyoruz.her seferinde yeniden o haritaya gitmek için anahtar bulmak zorunda bırakıyorsunuz insanı.lütfen etkinlik dengesini bir daha gözden gecirin.gecen seneki etkinlik daha oyunu dostuydu.bu seferki oyuncu oynatmamaya odaklı olmuş..

1feder bunu beğendi.
  2. Ben de bugün en sonunda girebildim kapıya ve iki saat civarı durdum kapıda. Mayın olayı gerçekten çok gıcık ama oyunun tabiatına aykırı değil, kolay kolay bitirmek de bir süre sonra sıkacaktır elbette. Ancak şunu belirteyim, orta seviye bir oyuncu için hiç mi hiç güzel ve faydalı bir kapı değil. İlk 10daki klanlar ve oyunculardan kapı içinde gördüm. Açıkçası bir bit yeniği aradım bu işte. Çünkü bu adamlar cumartesi pazar paso kapı dönen adamlardır. Neden hunharca saldırı yapıyorlar anlamadım, yine bir bug buldular diye de düşünmekten kendimi alıkoyamadım açıkçası. Bir dahaki etkinlikte, gelişmekte olan gemilere de şans verilsin derim ben. Son 3 ay etkinlikleri ( Curcibitor, Ebedi kapı ve Donuk kapı) hep durumu iyi olanlara yaradı.

3. oben

oben User

yani maksadının ne olduğunu anlaymadım neden mayın atıp gezen bir yaratık var neden kesilmez bir ödül vermez manasız bir durum yani patlayıp portalda doğmak bedava ama yinede can sıkıcı.
    evet oyunun tabiatına aykırı değil lakin bunda bitirmek diye bir sıkıntı yok hedefleri birgün sonrada bitirsek sıkıntı değil maksat biraz huzurla kasılabilmek heryerde düşman saldırısı koruması yok bulmuşken biraz huzurlu kasılalım daha iyi olmazmı.

4. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

O konuda yapılacak tek şey 22 Level altı ve üstü iki ayrı kapı girişi yapılmasıdır başka türlü çözüm gelmez bence.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınız konunuza daha uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.

Etkinlik ile alakalı geri bildirimlerinizi lütfen Buradaki geri bildirim konusuna yazınız, böylece ilgili etkinliğin bir sonraki versiyonunun iyileştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz. Bir önceki donuk labirentin bir tık daha iyi olduğu konusunda da sizler ile hemfikirim :) durum ile ilgili raporlarımızı yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.