Destek Ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _TİLKİ_REİS_[TC™] tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

gelin oy verın

Anketin kapanma tarihi 9 Temmuz 2016.
  1. olur

oy sayısı 1
    50,0%
  2. olmasın

oy sayısı 1
    50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekipmana girdiginde şifreli olsaydi biri senın şifrenıde çözse bile ekipmandan bişi satma olayıda olmaz

2. Kardeşim açtığının konunun aynısını neden tekrar açıyorsun? Sanırsam kilitlendi diye . Anket eklesen buna gerek kalmazdı :) . Zaten buna benzer konular da bulunmakta. Fikrime gelecek olursam eski konundaki yorumumu copy-paste yaptım diyecek bir şey yok :)

-Sırf hesabı çalıp satma olayları için bu kadar insan bi de bunla mı uğraşacak :) .Eğer koymak isteyen koyuyorsa, şifre şartı yoksa varım ama diğer şekilde herkeste şifreli giriş zorunlu olursa yokum. Misal verirsek sürekli ultimate battle Arena'da takılan biri olarak bununla uğraşmak bana zor gelir , çünkü sürekli gemi değiştiriyorum. düşüncem -1 iyi forumlar.

3. Merhabalar;

Daha öncede aynı konuyu açmışsınız ve uyarılmışsınız.Buna benzer fikir zaten mevcut (Örn. burdaki konu).Lütfen aynı konnuları tekrar tekrar açmayın 3.sünde cezai işlem uygulanır.
    Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.