Öneri Eksen Işın Regülatörü

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ADRENALİN_56 tarafından 17 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizcede EİR birik se iyi olmazmı ?

1. EİR yerine karantina cpu su verilmeli

80,0%
  2. EİR uridyuma dönüşebilmeli

20,0%
  3. telafi yapılmalı bence bana 150 karantina cpu vermeleri lazım

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. benim gemim ezik ben hiç EİR harcamadım biriktirdim EİR lerimi 3000 EİR oldu ama 3000 EİR den 50-60 dahafazla oldu oyuna girdiğiimde sadece 50 EİR vardı bu ciddi birşey çünkü 3000 EİR 150 karantina kapısından anca toplarsınız ben durumun telafi edilmesini istiyorum EİR sınırsız birikmeli yada takvim ödülünden karantina cpu verilmeli yada EİR uridyuma dönüştürülmeli çünkü ezik bir gemi geliştirmeye ne yapsın mantık olarak önce uçuş düzenleri alınır sonra full havoc herküles yapılır sonra full promethus yapılır en son geliştirme yapılır benim geliştirme yapmam şimdi saçma lütfen beni destekleyin yetkili kişilerin bunu düzeltmesini istiyorum

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuzu daha doğru bir yere taşıyorum. Dilerseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu'na -- Kuralları gözeterek-- konu açıp diğer üyelerden destek isteyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.