Öneri Etkinlikler Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tostburak tarafından 13 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tostburak

tostburak User

Bakılınca çıkarılan tüm etkinlikler full oyunculara hitaben oluyor. Yeni başlayan oyuncular etkinliklerden verim alamadıkları gibi ödüllerden de mahrum kalıyolar ki elit gemiler daha da güçlenirken bu durum yeni oyuncular ya da hala gelişimine devam edenler için aşırı bir dezavantaj. Oyunun bizim gibi oyuncuları düşünerek de etkinlik çıkarması lazım. Mesela bir kapı etkinliği getirip bitirene zeus ve apis parçası verebilirler. Bu oyun için aşırı sağlıklı olur çünkü malumunuz şansa bağlı şeylerde oyuncular genelde şikayet ediyorlar 200 kasa açtım 3 parça çıktı tarzında. Böylelikle oyuncular soğumaz oyundan diye düşünüyorum.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu daha uygun bir alana taşıdım.

Konunuzu daha açıklayıcı bir şekilde düzenleyip, Güncelleme ve Fikir Havuzunda açarsanız gerekli destek toplanırsa raporlarıma seve seve ekleyeceğim. Güncelleme Ve Fikir indexini incelemeden lütfen konu açmayınız benzer konu var ise konunuz kilitlenip arşive kaldırılacaktır. Güncelleme Ve Fikir Havuzuna buradan gidebilirsiniz. Ayrıca konunuzu açarken lütfen kurallarına uygun şekilde açınız yoksa konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır. Kurallara buradan ulaşabilirsiniz.

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.