Forum Kullanıcı Adı Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Emi0666 tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Emi0666

Emi0666 User

Merhaba, direk konuya giriyorum darkorbiti 2014 2015 yıllarından beri ara ara oynar bırakırım :D şuan forumda kullandığım hesap 2017 açılımlı bir hesap ve o dönemde eksik harf girmemden dolatyı emi0666 olarak kaldı ismim aslında emir yazmak istemiştim :( sadece forumda ad değiştirme veya genel olarak kullanıcı adı değiştirme mümkünmüdür ? supporta yazsam yardımcı olurlar mı bu konuda bilgisi olan var mı ? :D

2. Maalesef değiştirmiyorlar. Benim de 2014 yapımı nick..

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki eski hesabım için benim de çok istediğim bir güncelleme olmasına rağmen bu yönde bir düzenleme yapılmamaktadır. Yeni bir forum hesabı açabilirsiniz. Ancak konular mesajlar hepsi eskide kalıyor :( .

İyi Forumlar.

Emi0666 bunu beğendi.
  4. Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde benim açtığım forun nick değişikliği ile ilgili bir konu var. Destekleyebilirsiniz. :) :D

Emi0666 bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Hemmen yönlendireyim :D. Konu Burada :) .

Emi0666 bunu beğendi.
  6. Emi0666

Emi0666 User

Teşekkür ederim. konu kilitlenebilir

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.