Galaksi Kapıları İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAZELNUT tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hafta içi çifte kapı ödülü günü gg uridium indirimi olsun mu?

Anketin kapanma tarihi 10 May 2020.
  1. EVET

89,5%
  2. HAYIR

10,5%
  1. HAZELNUT

HAZELNUT User

1- Hafta sonu galaksi gates çifte kapı ödülü tamamıyla kaldırılırsın. Sadece hafta içi 5 gün galaksi gates çifte ödül günü yapılsın.
    2- Hafta içi galaxy gates kapı uridium indirimi getirilsin.
    3- Bu telafi kodların hiç biri sayılmaz. 1 aylık premium 1 haftalık %25 indirim vip 100.000 adet X4 mermisi 25.000 adet seprom 500 adet gg enerjisi verilsin.
    Darkorbit oyunu 3 aydır müşterilerini mafetti hiç kimse düzenli bir oyun oynayamadı normal herkesin bu durumdan sizi dava etme hakkı var ama siz bize sunmuş olduğunuz telafi en berbatıdı. Bu saymış olduğum 3 madde biran önce yapılmalıdır.

2. bu hafta pazartesi ile cuma arasıda çifte ödül varmış kaspılarda peki indirim neden olmuyor çok saçma deilmi

3. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

daha oyuna giremıyoruz sen neden bahsediyon ya

4. emperyan

emperyan User

Sana 1 milyar uridium verselerde şu oyuna giremediğin sürece hiç bir işe yaramayacak. Sen VIP verilsin falan diyorsun ya oyun "PAYMENT" ile verilen malzemeleri kolay kolay vermez. Yani bu dediklerin hava cıva adam sadece indirim 1 gün diye asılıyor uridium a satın alıyor hafta içide olsa günlük görevlerinide yapar kapısınıda yapar npc lerdende uridium toplar rahat eder. DARKORBİT kar edemeyeceği için boş yani. Burada yanlış anlaşılmasın onları savunduğumdan değil olacak olanlar bunlar yani...

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Hafta içi gelen Çifte ödül günleri ile beraber indirim gelmesi bizlerde istemekteyiz. Bu gibi konular Merkez Ekibin insiyatfinde olduğundan ülke takımları olarak her hangi bir şekilde telafi gibi birşey yapmamız söz konusu değildir.

Ayrıca önerilerinizi Güncelleme Ve Fikir Havuzuna açarsanız gerekli desteği gördüğü taktirde raporlarımıza ekleyebiliriz. Lakin bu bölümde ki konuların daha makul ve gelebilmesi muhtemel olması gerekmektedir. Bölüm Kurallarına Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. HAZELNUT

HAZELNUT User

Bugün 1 zeta kapısı bile yapamadım oyunun saçmalığına bakın :D yemin billa 15-20 deniyorum sonra oyundan çıkacam elimde bir kere mouse kırdım bir daha kırmamak için sinirlerime hakim oluyorum. Gerçekten yeter DARKORBİT. N/A böyle oyuna başka birşey demiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2020
  7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Üslubunuz için sizi uyarıyorum lütfen daha dikkatli olunuz.

İyi Forumlar.