Gemilerin Saldırı Hızları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Elysium18 tarafından 24 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Elysium18

Elysium18 User

Selamlar İyi Bayramlar Arkadaşlar,
    Bu gemilerin saldırı hızları hakkında bilgi sahibi olan , detaylı bilgi verebilecek birileri var mı?
    ÖR: Ben azıcık test ettim aegisi zaten goli veya vega ya göre lazer atma hızı düşük... bu yeni gelen modüller ile goliath x oynayayım dedim ama cubideyken diğer gemilerle hızı farklı gibi gelince meğer aegis le aynı gibiymiş, goli olmasına rağmen bu beni üzdü ya goliath enforcer-venom-vengeance ler aynı hızdalar... illa sayborga uri basacağız :(
    Gemilerin lazer hızları oranı felan var mı böyle bir makale? yardımlarınızı bekliyorum.

2. muhbirler

muhbirler User

yok kardeşim hepsi 1 saniye gemisine göre görüntüsü değişiyor sen solarisi görmemişsin :D

3. Elysium18

Elysium18 User

Dediğinin kanıtı felan varmı ? cidden önemli ya ... kendimcene testimde hem lazer görsel hızın farkı var hemde ekrana çıkan hasar ın hız farkı var.

4. Çokça tartışılan bir konu bu. Ama aslında anlık hasar gösterilmiyor hasarlar toplanıp gösteriliyor oyunda. O yüzden sadece efekt o. :D

5. Elysium18

Elysium18 User

Teşekkür ederim sizlere ama forum admini değilde , yetkili admin felan bu konuyla ilgili küçük bir açıklama yapsa çok daha rahatlatıcı olacak.

6. sende deneyip görebilirsin efektler sık olsa da saniye bazlı hasar verirsin aynı şey roket için de geçerli (tabi vip varsa :D).

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Gemilerin saldırı hızları aynıdır. Sadece bazı gemilerin saldırı (lazer atış) efetklerinde gözle görülür bir fark ve gecikme mevcut. Bu konu ile alakalı buradan da sizlerin görebileceği üzere raporlarımıza uzun zaman önce eklem yaptık. Teknik ekibin çalışmaları ne durumda bilmiyoruz. Ben konuyu tekrardan raporlarımıza ekliyorum, umarım en kısa sürede tüm vuruş animasyonları standart hale gelir.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  8. Elysium18

Elysium18 User

Baktım konuya da , bununla alakalı supporta yazarsak sizler gibi cevap verir mi? support bizim TR ekibi mi oluyor? hani kesin-sağlam kaynak olarak soruyorum... çünkü arada gerçekten fark var ya lazer görsel olarak ayrı fark , ekrana çıkan vuruş hasarının(sayısal ör:645) da görünme delayı gemiden gemiye süresi fark ediyor...

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Oyunda sizin gördüklerinizin (zaten cevap burada :D ) görseldir. Yani oyunu oynarken yatay - dikey kordinatları gördüğünüzü düşünsenize nasıl bir oyun gözünüzde canlanıyor. :D

Oyunu daha cazip hale getirmek için görsellik ekleniyor. Bunlar zamanla değiştiriliyor ve bazen iyi bazen kötü oluyor. :D :) Mesela ben hala o eski RSB-75 efektini(görselini) özlüyorum. Bir çok kişi de ahhhh nerde o eski rsb efekti diyor. :D :) Görseli ayrı sesi apayrıydı. :D Aradım bulmadım gerçi değişti sonuçta değişti. :)