Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

iyi akşamlar. arkadaşlar bir oyuncu kendi şirketine ait bir istasyonu yok edebilir mi.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kendi şirketinize ait savaş istasyonuna klana savaş ilanında bulunduysanız ya da Klanın şirket seçeneği Hepsi olarak gözüküyorsa kesebilirsiniz.

Klan savaş istasyonlarıyla ilgili detaylı konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tgs781

tgs781 User

ekim adminim kimseylen savaşımız yok ama iki tane vru lu ''ben de vru luyum'' bizim istasyonu kesti bende onları kestim ama eksi şeref yedim bu haksızlık değil mi. ilk onlar saldırdı ama cezayı ben yedim. bu nasıl adalet biz kime karşı savunacağımızı şaşırdık istasyonu düşman beklerken dost bildiğimiz vatan hainleri kesti.

4. Klanının şirketini seçmemişsindir hepsidir ve nu dmek oluyor ki herşirket istasyonuna saldırabilir ,farklı şirketlerdn üye varsa onları çıkartıp ayarları düzeltebilirsin

5. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Klan sayfanızda klan bilgilerinde Şirket üyeliğinizi kontrol ediniz.

1.PNG

Bu şekildeyse, tüm şirketler saldırı yapabilirler.

Hangi şirketteyseniz ona göre düzenleme yapınız.

İyi forumlar.

6. michael666

michael666 User

Kardeşim TR5 de aşırı derecede rütbe puanı sıkıntılı kimse rütbe alamıyor özellikle MMO oyuncuları olrak aşırı derecede rütbe puanı yüksek bu aralada ufak bir düşüşde var ama çok yüksek bir acemi yüzbaşı için 230 bin ile 200 bin arası bana göre çok yüksek belki normal diyen arkadaşlarımda olucak ama oyunda okadar oyuncu yok MMO da 9 bin küsürat oyuncu var görünüyor haritalar boş bu nasıl birşey anlıyamıyorum

7. chap58

chap58 User

Kardeşim ben teğmenim üsteğmen 229 bin istiyor tr6 şükret bence :)

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Oyuncular gemilerini kastıkça rütbe puanlarıda artar.

Rütbeler hakkında geniş bilgiye buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. michael666

michael666 User

Sayın MODUM VALEYARD ben rütbe sistemini bilmekteyim sadece aşırı derecede zorlaştı. Ben neden bu kdar zorlaştığını merak ediyorum oyuncu sayısna göre bölünmekte ama ne kadar çok bölünürse bölünsün. Bu kadar olamaz TR5 mmoda tam tamına 8100 kşi var ama haritada bu kadar çok online olan yok gecede gündüze de akşamda sbahta oynadım bu kadar insan görmedim her şirketde maksium 1000 kişi var daha farklı hesaplama sistemi olması gerekiyor bence artık.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  10. öncelikle selamın aleyküm benim çarımın baglı maili mynet uzun süre girmediğim için mail pasıf konuma geçti maile hiçbir mesaj gelmiyor sifre değiştirme vs. gibi. supporta ticket attım mailimi değiştirmek için o mailime bi mesaj gönderdiler yanlız o mnet malilimden hiçbirşekilde karşı mail gönderemiyorum onun içinde cvp veremiyorum... başka bir mailden cvp yazdım gönderdikleri dosyayı doldurarak onuda kabul etmediler lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkür ederim

sayın yetkililer msj gelmiyor mynetime lütfen yardımcı olum yeni mailimime geçirmek istiyorum çarımı istersemiz mynet mailimin şifresiyle beraber verebilirim siz değiştirin gelmediğini göreceksiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2017
  11. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Lütfen alt alta mesaj yazmayın kurallar gereği yasaktır.

Ayrıca sorununu biz halledemeyiz support ekibi ile iletişime geç istedikleri belgeleri onlara yolla.

Ve hiç kimseyle şifrenizi paylaşmayın.

İyi forumlar.

12. sayın moderatörüm istedikleri belgeleri yolluyorum ama başka mailden çünkü o mail artık pasıfe düşmüş herhangi bişey gitmiyor support ekibine yazdım zaten 1 ay oldu

13. ÇORBACI

ÇORBACI User

1 bardak soğuk su iç hesabının üzerine.

14. full dizili bi çar nasıl su içeyim ödemede yapmışım böle saçmalık olmazki yardım ederler die düşünüyorum 1 aydır yazmadığım yer kalmadı mynetede yazdım bi cvp gelmedi herkez 3 maymunu oynuyor herkez topu birbirine atıyor ben gazateciyim öle kaç senelik emegimi çöpe atamam

15. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Mynet ekibi ile iletişime geçip mail adresini aktif hale getirmeye çalış bizim elimizden birşey gel bu konuda.

İyi forumlar.

16. zaten onlarada mail olarak bilgi verdim sayın moderatörüm bi cvp bekliyorum.Sizde üs yönetim ile bi görüşseniz yapabilecekleri bişşey varmı diye rica ediyorum sizden şimdiden teşekkür ederim..

17. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Yaşadığın durumdaki mağduriyetini anlıyorum fakat benim ve bir başka forum görevlisinin yapabileceği bir şey yok.

Tekrardan Support ekibi ile iletişime geç sorununu iyice onlara anlat.

İyi forumlar.

18. şimdi yazdığım mesajı okuduktan sonra silmenizi istiyorum bende görev yaptım nehir ve ırmak adminin ekibinde çalıştım elmas dı nick'im kendileri oradaysa ts adresini bilmiyorum onlara ulaşabilsem onlarda bu çarın benim olduğunu biliyor görevliyken gelen uriler bu hesabıma geliyordu ...

19. Chatım çalısmıyo neden acaba ?? yarduım lütfen

20. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Tekrar tekrar söylüyorum support ekibi ile iletişime geç ayrıca burada yazdıklarında hiç etik değil.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.