Genel olarak etkinlikler hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 15 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Etkinlikler memnun musunuz?

Anketin kapanma tarihi 15 Haziran 2020.
  1. Evet gayet memnunum

50,0%
  2. Hayır kesinlikle geliştirilmeli

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar son zamanlarda biliyorsunuz sürekli etkinlikler geliyor.

Etkinlik gelmesinden dolayı bir sıkıntı yok ama ne uridium kasabiliyorsun nede cephane.

Bence bu durum düzeltilmeli.

Ben şahsen etkinlikte çıkan modülleri alıp çıkıyorum.

Peki sizce de çıkan etkinlikler nasıl memnun kalıyor musunuz? Geçirmiş olduğunuz zamana cephaneye uridium değer mi?

Not : Biz etkinlikler bölümünden geri bildirim yapıyoruz fakat yeteri kadar dikkate alınmadığından dolayı bence fikir havuzundan da bildirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum.Anket sürelidir süre bitimi sonrasında konu kilitlenebilir.

2. Sqweegel

Sqweegel User

kardeşim sna kalsa 9999999 uri her cephanedende 100 er milyon vermeleri lazım oyununda bi mantığı var

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu içeriğiniz ve anketiniz Bölüm Kurallarına uygun değildir. Bu neden kilitleyip arşive taşımak durumundayım. Etkinlik hakkında ki geri bildirminizi Buradan paylaşabilirsiniz(Geri Bildirim konusu etkinlik başladığında aktif olacaktır).

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.