Geri bildirim Güncellemeler ve Senkronizasyonlar

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 3 Ağustos 2026 20:06 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

Haftalık olarak yayımlanan son güncellemeler, senkronizasyon çalışmaları ve hotfix'ler hakkındaki olumlu/olumsuz görüşlerinizi, anlık izlenimlerinizi bu konu altından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Paylaşım yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar:
    • Tüm paylaşımların Forum Kuralları çerçevesinde yapılması gerekmektedir.
    • Konu bütünlüğünü korumak adına konu dışı yapılan yanıtlar ve tartışmalar kaldırılacaktır.
    • Karşılaştığınız teknik sorunların ve hesap özelindeki aksaklıkların detaylıca incelenebilmesi için öncelikli olarak Support ekibimize bilet oluşturarak bildirilmesi gerekmektedir. Bununla birlikte, yaşadığınız durumlar hakkındaki genel görüş ve geri bildirimlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Fikirleriniz ve değerli katkılarınız için teşekkür ederiz.

Keyifli oyunlar ve iyi forumlar dileriz,

DarkOrbit Türkiye Takımınız

TR-CERBERUS bunu beğendi.
  2. ŞahFD

ŞahFD User

Oyun hakkında herhangi bir hatayı uzun süredir var olan yada olmasını istediğimiz değişmesi gereken şeyleri yazabiliyormuyuz? Ona göre ekleyeceğim oyunu yakından takip eden biri olarak ama mesajı silecekseniz ve konu burası değil diyecekseniz boşuna yazmak istemem.

Sadece öğrenmek istiyorum niyetim bu.

-Pilot profili 50'den 75'e yükselmeli. Artık
    -Unity'de ve flash playerde yıllardır düzelmeyen bir sürü sorun var.
    -Her geminin standart extra slotu 5 olmalı plus gemiler ise 6 çok değil artık yetmiyor. Özellikle son çıkan yeniliklerden sonra.
    -Skylaba ciddi bir güncelleme zamanı geldi de geçiyor,

3. Erlik

Selamlar,

Detaylı fikirlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Niyetinizin tamamen oyunu daha iyi bir yere taşımak olduğunu biliyoruz, bu yüzden mesajınızı silmek veya görmezden gelmek kesinlikle söz konusu olamaz.

Ancak forum düzenini ve konuların amacını koruyabilmek adına sizlere küçük bir yönlendirme yapmak isterim. Bu konu başlığını tamamen haftalık olarak yayımlanan senkronizasyon, hotfix ve anlık Güncelleme Notlarına ait geri bildirimleri toplamak amacıyla kullanmaktayız.

İlettiğiniz Pilot profili sınırı, Skylab güncellemesi ve ekstra slot sayıları gibi geliştirme önerilerinizi forumumuzun Güncelleme ve Fikir Havuzu kategorisinde bölüm kurallarına uygun şekilde paylaşabilirsiniz. Bu sayede hem diğer oyuncularımız fikirlerinize destek verebilir hem de önerileriniz doğru noktada toplanmış olur.

Belirttiğiniz teknik aksaklıklar ve sorunlar için ise gerekli incelemelerin yapılabilmesi adına detaylarıyla birlikte Support ekibimize bilet oluşturmanızı rica ederiz.

İyi forumlar..

ŞahFD bunu beğendi.
  4. Güncellemeden sonra oyun stabilizasyonu çöktü yükleniyor ekranında kalmaya başladı oyun, oyuna girsek bile birleştir sekmesi ve oyun içi öğeler düzgün bir şekilde çalışmıyor.
    Yeni Gelen Sezon Bileti ile ilgili olarak, 10 eter parçası yetersiz zaten önceki sezonlarda mortifier lazeri alabiliyorduk şuan 10 parça yine koskoca bir 3 aya denk geliyor yani değişen hiçbir şey olmadı eter parçasının en azından 30 a çıkarılması lazım böylece 3 tane alma hakkımız olur ihtiyaç durumuna göre şu anki parça sayısı kesinlikle yetersiz.

5. πveyaQ

πveyaQ User

Unity işlemcisi ile girdiğimde bazi npc lerin dp ve kalkan değerlerini göremiyorum. Hatta kendi gemimim can ve kalkan degeri de gözükmüyor.

ŞahFD bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

-Bazı kaynaklar toplanmıyor üstüne tıkladığın halde
    -Kişiler sekmesini açtığın da oyun çöküyor.
    -Hangarda silme işlemi yapınca sürekli başka geminin içine yönlendiriyor inatla
    -Ve çok acayip bir bug var sizde var mı bilmiyorum. Mesela klavyede y ve capslok tuşlarına atadığınız kısayollarını unity'de ile ayarlarsanız sadece unity'de çalışıyor. Flash da çalışmıyor. Ama flashda y ile ve capslock ile bir tuş ataması yaparsanız bu sefer y ve capslock tuşları sadece flashda çalışıyor ve unirt de çalışmıyor. Şuan sadece y ve capslock tuşunda böyle yargılamayın beni evet y ve capslock tuşlarını da kullanıyorum 10 yıldır :)

7. smoonrise

smoonrise User

Yeni konu açıp forumda gereksiz yer işgal etmemek için buraya yazıyorum okuyunca silersiniz , Fiesta geri bildirim kapalı konumda geri bildirim yapılmıyor , kapı içerisinde diroit düzenleri ve rsb bugda kalıyor bilginize ...

Erlik bunu beğendi.
  8. hypnose18

hypnose18 User

bu oyun 1 aydan fazladır güncellemeden sonra sapıtıyor. Her güncellemeden sonra bir umut diyoruz oyun düzelmiştir diye ama sonu hüsranla bitiyor. ne iris değişiyor ne rsb sıkıyor ne de emp atıyor.

9. ilkerbufe

ilkerbufe User

Evrensel 4 avrupa sunucusunda oynuyorum. Unity ya da client farketmiyor. Hiçbir buton çalışmıyor. Birleştir, sezon bileti gibi butonlar açılmıyor.

Diğer oyuncularda durum nedir? Ticket attım ama bekliyorum. Eğer diğer oyuncularda da böyle bir durum varsa bunu raporlar mısınız?

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  10. Erlik

Dikkatiniz için teşekkürler. Kilit kaldırılmıştır.

Bugün bazı sorunları gidermek için Türkiye saati ile 15:00'de sunucular yeniden başlatıldı. Lütfen durumu biletiniz aracılığıyla sizlere sağlanacak olan güncellemelerden takip ediniz.

İyi forumlar..

TR-CERBERUS bunu beğendi.
  11. πveyaQ

πveyaQ User

Konfigürasyon 1 siliyot 2.yi silmiyor gir cik yapinca 2.yi öyle siliyorum