Günlük Giriş Ödülleri Beğenmedim

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ruhlordwest tarafından 30 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu ayki giriş ödülleri neden bu kadar kötü? premium alana 1 tane lf4 mü veriyorlar veya prometheus varken hiç birşeye yaramayan tethatrinidir füzyon kalkaınıdır sl 02 lazerdir ne yapacaz biz onları :D yol yakınken umarım değiştirilir bu ödüller sadece şaka gibime geliyor

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım ve başlığını daha düzgün şekilde ayarladım.

Bu takvim merkez ekip tarafından belirlenmektedir. Bizlerin yapabileceği herhangi bir durum yoktur.

Genede Takvimde daha iyi ödüllerin çıkmasını istiyorsanız, Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzunda açarsanız gerekli destek toplanırsa raporlarıma seve seve ekleyeceğim. Güncelleme Ve Fikir indesini incelemeden lütfen konu açmayınız benzer konu var ise konunuz kilitlenip arşive kaldırılacaktır. Güncelleme Ve Fikir Havuzuna buradan gidebilirsiniz. Ayrıca konunuzu açarken lütfen kurallarına uygun şekilde açınız yoksa konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır. Kurallara buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sen yenisin sanırım. :D Zamanında şu anda senin beğenmediğin günlük giriş ödülleri de yoktu. :D :)
    Bazen hiç olmamasındansa olanlarla da idare etmek gerekir. :)

4. Dodge viper hakan sagolsun .. analım kendisini :)

5. 5 gün arka arkaya girince 200 uri ve 1 günlük dosyası mı ne veriyorlardı sanırım , o benim için yeterince iyiydi valla :D

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Haklısın. :D Konu onundu. :) :D
    Aynen üst üste 5 gün girdikten sonra ödüller sabitleniyordu. 200 uridium ve günlük dosyası veriliyordu. :)
    Şimdi ki takvim aslında daha iyi en azından arada LF-4 veriyor. Destek veriyor her ne kadar 4 saat geçerli olsa da :D :)