Destek h-hp ve h-mt hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 11 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eskiden kutu açınca bunları birer adet veriyordu. ancak son 2 aydır bunlardan yalnızca bir tanesı çıkıyor ve öbürü hiç çıkmıyor. yeni gelecek etkinlikte bazı şeyleri birliştirde elde edebilmemiz için bunlardan sürüsüyle istiyor. benım sorum şu ; oyuna yeni başlamış biri bunları nasıl elde edecek ? öbür oyunculardan bir farklarının kalmaması için bunları elde etmek zorunda fakat bunlar elde edilebilmesi kolay şeyler değil. hadi saimon keselim lordakia keselim birleştirden elde edelim diyincede oyunda programlardan yaratık bulamıyoruz. buna bir güncelleme gelmesi kanaatindeyim.

titans___ bunu beğendi.
  2. titans___

titans___ User

güçlendiriciler ihalede artırma da 1 milyar krediye gidiyor zaten güncelleme gelmiş onunla uğraşyorum birde sorunu bulana kadar 1 hafta uğraştım oyuna giremedim de tarayıcı sorun var diyor kapanyordu şimdi de neler çıkcak ki bakalım.

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Maalesef ki bu malzemeler çok değerli olduğundan elde edilmesi gerçek anlamda çok masraflı oluyor. Bu konu hakkında yapılabilecek pek bir şey bulunmuyor. :( Sizin de belirttiğiniz gibi yeni başlayan biri bu malzemeleri kolayca elde edemediği için diğer oyunculardan biraz farklı duruma düşüyor ama bu durum oyunun doğasında var. :)

İyi forumlar dilerim.

4. Bildiğiniz tek şey 'oyunun doğasında var' diyip geçiştirmek. illegal program kullanmakta mı oyunun doğasında var ? herhangi cezai işlem yapılmıyor madem her şeye oyunun doğasında var diyeceksiniz ozaman herkes program kullansın herkes eşit olsun. fm olarak verdiğiniz cevaplar çok geçiştirici kendinizi bir nebze olsun işinize adamanız ümidiyle , iyi forumlar.

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Açıkçası bu mesajınız beni üzdü diyebilirim. Neden mi?

Çünkü görüyorum ki moderatör sıfatının ne olduğundan bihabersiniz. Çünkü görüyorum ki botları banlamanın benim elimde olduğunu düşünüyorsunuz. Çünkü görüyorum ki kendimi tamamıyla işime adamama rağmen, bu tür yanlış bilgiler sonucu siz bunun farkında değilsiniz.

Bot taramaları ve banlamaları merkez ekibin kontrolündedir. Herhangi bir FM veya CM, hatta ICM, TL bile bot banlaması yapamaz! Hiçbir ülke takımında böyle bir yetki yok!

Bu konu özelinde ne dememi istiyorsunuz veya nasıl bir cevap bekliyordunuz bilmiyorum. H-HP bulunması zor bir malzeme ve bu her zaman böyleydi, buna sıradan bir Forum Moderatörü olarak oyun içine müdahale edip bir tür "iyileştirme" yapmam veya hiç kimsenin bilmediği bir çıkarma taktiği vermem mi gerekiyordu? Bir soru sorarsınız, soruya bilgim dahilinde cevap veririm ve yardımcı olmaya çalışırım ama bu tür bir soruya verilebilecek bir cevap yok.

Bu tür cümleler sarf etmeniz durumu/sorunu çözmeyeceği gibi iki tarafı da üzebilir.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  6. moderatör sıfatının ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum. oyunun doğasında var demek başından savmak demektir. bu sorunu ilgili makama ileticem diyip iletebilirsiniz mesela. eskiden bu malzemeler yeşil kutulardan bire bir çıkar diyorum ne olduda bu değişti ? şimdi orantısız bir şeklide 1000 kutu acınca bir tanesınden 7 8 tane anca cıkıyor öbüründen hiç çıkmıyor benım demek istediğim olay bu

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Oyunun doğasında var olan şey güçlü-güçsüz dengesinin bir çırpıda bozulamayacak olması. Özellikle değinmek istediğim nokta buydu, yıllarca oynayıp emek veren biri ile henüz yeni başlayan birinin elindeki malzemeler aynı olmamalı. Bazı malzemeler gerçekten özel ve uğraş gerektirmeli ki bu denge korunsun.

Kutu içeriklerinde oranlar bizlerle paylaşılmadığından dolayı bu oranlarda bir değişiklik var mı bilmiyoruz. Ama muhtemelen oranlarda bir dengeleme/düzenleme söz konusu değil.

H-HP ve H-MT veya diğer hardware malzemeleri için oyuna eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir yenilik var ise, bu yenilik fikrinizi kurallara uygun şekilde Güncelleme ve Fikir Havuzu'na konu açarak oylamaya sunabilirsiniz. Yeterli desteği aldığı müddetçe fikrinizi merkez ekibe iletmekten mutluluk duyarız.

İyi forumlar dilerim.

Themis. bunu beğendi.