Hakkımızı savunmak bile suç mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAZELNUT tarafından 2 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HAZELNUT

HAZELNUT User

Pazar gününden beri kapı yapıyorum bölünme kristalini toplamak için en sonunda 225 adet yaptım birleştirde yaptım ama ne yazık ki toplayamadım hangara gelmedi bug da kaldı. Gece diğer hesabımdan foruma yazdım birazda oyunu kötüledim. 7 Temmuz 2020 tarihine kadar forumdan ban cezası almışım. Ben oyunun kötü yanlarını bahsettiysem bu benim suçum değil kendi sorunları iyi oyun olsa kötü cümleler kurmam ama bizim adminler oyunu o kadar çok savunuyorlar ki bizim gibi oyuncuları banlayarak ne kazanıyorlar bilmiyorum. Oyunu kötülüyorsak onların suçu benim değil. Yaşım 30 neyin iyi veya kötü olduğunu anlayabilecek yaştayım. Forumdaki adminlerin beni banlayarak onları şiddetle kınıyorum. Herkese iyi oyunlar...

2. PolatStrz

PolatStrz User

Kanka o spartanın fotosunu mutlaka al sonra biz fotosuz işlem yapmıyoruz vs demesinler.

3. HAZELNUT

HAZELNUT User

Aldım merak etme supporta bile attım. Oyuna artık eskisi kadar güvenim kalmadı. Şu yılbaşını bekliyorum eğer unity geçiş olursa devam edecem yoksa bırakacam artık flash üzerinden oyun artık çekilmiyor.

4. -333-

-333- User

onlar buraların polisleridir asayişi sağlamakla mükelleftirler ne derseler o.

5. HAZELNUT

HAZELNUT User

Kalite teknisyeni olarak çalışıyorum ben müşterime kötü bozuk ürün gönderirsem bunu dile getirir söyler. Söylemeye hakkı var sonuç olarak para veriyor hakkını alacak ama biz para verdiğimiz halde oyunun kötü yanlarını söylediğimiz de ban cezası alıyoruz biz hakediyor muyuz yoksa bizi susturmaya mı çalıştırıyorlar. Darkobit şikayetvar google üzerinden dün gece 1 sayfalık şikayetlerimi dile getirdim inşallah oyuna başlamadan önce herkes oyunu araştırır ona göre oynarlar.

6. Forumun mevcut bir işleyişi , misyonu, düzeni vardır. 30 yaşında olduğunu iddia eden arkadaşlarım üslup sorunu yaşamasa , ceza almayacağını idrak edecek olgunluğa sahiptir diye düşünüyorum . En azından buna inanmak istiyorum.
    Forumda seviyeyi düşürmeden , amaç dışına çıkmadan eleştiri yönelten bir arkadaşın ceza alacağına ihtimal vermiyorum.

Titan. bunu beğendi.
  7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili sorunlar için genel bir açıklama yapılmıştır. İlgili açıklamaya Oyun Problemleri konusunda ulaşabilirsiniz.

Hakkınızı usluplu bir dille savunursanız kimse size ceza işlemi uygulamaz. Ayrıca aldığınız ceza halı bir ceza işlemidir. Hesabınıza verilen uyarıyı tekrar okumanızı rica ediyorum.

Yan hesabınızla yazdığınız mesajlara gelirsek.
    Ayrıca burada paylaşamayacağım birkaç cümle daha etmişsiniz. Sanırım ettiğiniz cümleleri bilmiyorsunuz. Burada ki mesajınızda okusanız tekrardan aklınızda canlanacaktır diye düşünüyorum.

Bu hesabınıza da forumdaki cezanız bitmeden girdiğiniz için cezai işlemi uyguluyorum. Lütfen bizleri kandırmaya çalışmayınız. Aksi halde daha da kötü sonuçları olacaktır.

İyi Forumlar.

8. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Konu kilitlenebilir.

9. ℓαηeт

ℓαηeт User

oyunda busru ilagal porgam var oyun ne yapsin kaldirmiyor hepsini :DDD oyunda kafayi yedi .D
    ben gunluk gorevleri yapiyorum cikiyorum yeni bl haritasinda girdim gemi kafayi yiyor donuyor neden otocu dolu

takmayin kafaniza duzelir

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu sahibinin böyle bir talebi olmadan konunun kilitlenmesi uygun olmayacaktır. Lütfen konu sahibi olmadığınızı unutmayınız.
    Unity'e geçiş ile bütün sorunların da çözüleceğinin kesin bir garantisi bulunmamaktadır. Öncelikle sürümler olarak güncellenecek, yazılımsal denetlemelerde bulunulacak. Sonuç olarak yazılımsal bir oyun oynamaktayız. Nihai DarkOrbit sürümünün en erken ne zaman geleceğini söylemek biraz zor.

Konuya Gerekli cevabı verek @Titan. moderatör arkadaşıma teşekkür ederim. Gerekli cevapların verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.