Geri bildirim Hangi etkinlikleri istiyorsunuz (genel ve istek bildirimleri) ?

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve hayaligenc tarafından 24 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Baya pazarlık uzun sürecek gibime geliyor ticaret diroidi versem xD

2. Viraaa

Viraaa User

sınırsızsa olur :)

hayaligenc bunu beğendi.
  3. hayaligenc

hayaligenc User

Ama olur mu :))) kayserili bir tüccar mi var karşimda :)))

4. Viraaa

Viraaa User

:D baska turlu olmaz :)

5. hayaligenc

hayaligenc User

Pazarliklarimiz devam edecek gibime geliyor :D

6. Viraaa

Viraaa User

eeee yapcak bisey yok:) cpu bende.artik teklifleri degerlendircem:)

7. amellee

amellee User

Yeni etkinlik görevleri ne zaman geliyor?

8. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Pazarliğı severim :d
    Merhaba,

Merkez tarafından yapılacak etkinler genel duyurularda yapılmaktadır. Takip edebilirsiniz :)

9. Örneğin oyunun belirli bi saatinden bi saatine herhangi haritada çıkacak bi gizemli kutuyu oyunculr bulmaya çalışabilir gizemli kutunun içnde ise bulan oyuncuyu memnun edebilcek malzemeler çıkabilir örneğin ''xx hairtasında deadly batterry çıktı hemen imha et'' yazısı gibi üstte yazı cıkıp oyuncular o haritada o kutuyu arıyabilir

10. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba

Bu denli etkinlikleri yapmayı bende çok isterim :( ama o kadar yetkimiz yok maalesef

11. yetkileriniz adminlerle birlikte yapılabilcek türden etkinliklermi örneğin (spaceball , captuere beacon, vb) etkinlikler yapabilcek türden değilmi ona göre bi öneride bulunmak isteriz :D

hayaligenc bunu beğendi.
  12. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Aslında oda değil ama bu konuda bana bir fikir verdiniz. Teşekkür ederim :D

Daha önce yaptıklarımız, haritalarda npc yardım, kapı yapma, birebir vs gibi ;)

13. Agır_TR

Agır_TR User

bence admınle etkınlık yapmak cok daha ıyı puzle neymıs :)

hayaligenc bunu beğendi.
  14. yeni etkinlik görevleri mesela
    500 Uber lordakia kes

Ödül 10k uri

hayaligenc bunu beğendi.
  15. Sayın Hayaligenc modum hiç Almanya ekibinin TWİTCH TV de canlı yayını'nı izledinizmi bilemem ama mesela (4-1, 4-2, 4-3, 4-4,4-5) haritalarında bazı gün ve saatler arasında Emperor Sibelon, Emperor Lordakium, Emperor Kirstallon veya Kucurbium ile Boss kucurbium gibi oyun içinde pek karşımıza çıkmayan NPC leri koyup güzel bir etkinlik olabilir. Bu konu hakkında SETH admine yazmıştım ve 1 kereliğine mahsus 4-1 haritasında cubikon çıkarmışdı.

hayaligenc bunu beğendi.
  16. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Twitch yayını benimde çok istediğim ve planımda olan etkinlikler arasında. Hak verirsiniz ki twitch için harika donanımlı pc şart ^^ bunları tedarik etmeye çalışıyorum :)))) umarım en kısa zamanda bu sorunu çözeceğim :)))

tüm üyelerimize: ilk etkinliği yayınladım :)) bakalım hoşunuza gidecek mi :)))

17. Etkşnkilk işten çıktığım saatteymiş ne yazık ki katılamıcam

hayaligenc bunu beğendi.
  18. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Üzüldüm buna :(

19. Etkinliği inceledim ama sadece 1 tane gemi ile olmaz onun yanınada 4 veya 8 tane emperor talon koyun ödülde kazanılsın tek 1 klan yerine çok sayıda oyuncu faydalanabilir.

20. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Bu etkinlikte ki amaç birazcık nostaji. Bir üyemizin talebi üzerine bunu gerçekleştirdik. Ödüllü etkinlik bu ay içerisinde :)