Geri bildirim Hangi etkinlikleri istiyorsunuz (genel ve istek bildirimleri) ?

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve hayaligenc tarafından 24 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benzales

benzales User

:) etkinliğin gerçekleşiyor olması beni memnun etti. Bu arada bu diğer forum hesabım.

Ne yazık ki fikrini söylemiş olduğum etkinliğe katılamıcam. İşten 19.30-20.00 arası çıkıyorum ve eve 20.45 gibi varıyorum. :(

2. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Buna çok üzüldüm :( siz oyuna girdiğinizde yine bana seslenin :)))

3. MrKızıl

MrKızıl User

bence ayda 1 çılgın cubı gelsın su protegıt nasıl bıterD:

4. rezalet bi etkınlık. gene admın eğlenecek mıllet kovalayacak. arkadaş şu etkınlıkleri imsanları eğlendirerek kazandıracak şekılde yapın.etkınlı admın baya zamandır bu görevdesin ve insanlara ne istediğini soruorsun ve cevaplar alıyorsu. hangisini yaptın oyuncu ısteklerinden bir söylede bilelim. saçma etkınlıklerle vakıt harcatmayın oyunculara bence

5. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba, aşağıdaki alıntının sorunuza yanıt olduğunu düşünüyorum.

Bunun haricinde yetkimin el verdiği tüm etkinlikleri yapma konusunda çekinmeyen bir admin olduğumu tüm herkes bilir. Yapabildiklerimizi zaten ay içerisinde ki etkinliklerle yapıyoruz. Fakat yetkimin el vermediği durumlardan dolayı suçu bana yüklemek gerçekten hiç doğru bir şey değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.

6. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Etkinliğe katılan herkese sonsuz teşekkür ederim, konuyla ilgili chatten yapılan bildirimleri dikkate alacağım. Etkinlik resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Benim dikkat etmenizi istediğim husus şu arkadaşlar, çok yetkili bir admin değilim, gönül ister ki herşeye direk müdahale edebileyim ama maalesef öyle yetkim yok. Benden low isteyin low yapalım ya da 4-5 de npc keselim ya da hades yapalım veya forumda şöyle etkinlik yapın diyin yapalım. Ya da bunların dışında video yarışması düzenleyin diyin düzenleyelim.

Ama terör, istila vb. olan etkinliklere maalesef müdahale edemiyorum ve bunu merkez genel olarak her servere getiriyor. Bu ay yapılacak etkinlikler eminim ki hoşunuza gidecektir. İçeriğinin zengin olduğu kanatindeyim.

Ölmessem kalırsam :) haftaya bir sonraki etkinliğin detaylarını paylaşacağız. Olumsuz durumlar var ise bunu nezaket kuralları çerçevesinde her daim bana iletebilirsiniz. Sizi seve seve dinlerim. Bundan şüpheniz olmasın.

saygılarımla

7. Aklıma geldi sormak istedim. Oynamış olduğum diğer oyunlarda GM bulunduğu yere oyunda bulunan istediği herhangi bir yaratığı getirebiliyor.

Mesela 4.4 haritasına Centry Falcon veya Mindfire Behemont getirebiliyormusunuz? Oyuncuları kasarken bu tarz yaratıkları yanınıza getirebiliyorsanız zamandan kazanabilirsiniz. Bütün lowu yapmak ve vakit harcamak yerine grubunuzu kurup herhangi bir haritaya geçip Cenrty Falcon getirebilir. 1-2-3 Neyse keserek görevi olan oyunculara yardım edebilir. Uridiuma ihtiyacı olan oyunculara uridium kasabilirsiniz.

Böyle bir yetkiniz varsa bunu etkinlik olarakta kullanabilirsiniz. Belirlediğiniz haritalara mesela 3 haritaya 1 adet Mindfire Behemont koyacaksınız ve darbe puanı tek atışlık canı olacak. Bulan kesip ödülü alacak gibi.

hayaligenc bunu beğendi.

8. Şimdi öyle bir etkinlik bulmalıyızki hem zayıf ve güçlülerin eşit şartlar arasında olması lazım...

1- Mesela oyundaki gemiler ile santranç turnucası yapılabilir
    2- Oyuna en iyi gemi tasarımı yarışmasıda olabilir
    3- Pet patlatma yarışı 100 kişiden sag kalan son kişiye ödül 50 veya 10 da olabilir
    4- TÜRKİYE tasarımı gemisi için en fazla toplanan bayraklar
    5- Gemileri öne sürüp 2 kişilik bir çatışma (mesela 3 gemi seçiyorsun 3v3 kendileri bir takım özellikleri ile savaşıyor aegıs can özelliği gibi bu belkide en güzeli olabilir
    Emin olun çok daha fazlasını yapabiliriz beğenin yeter ?

hayaligenc bunu beğendi.
  9. boş etkinlik 2 sefer kestim boş elit israfı ödül yok tr5 salavatgetir

10. Nickimi sevdin galiba uzun süredir kullandığını görüyorum :)

11. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Mesajınız için teşekkür ederim, aslında bu soru üzerinden tam olarak hangi yetkilere sahibim kısmende olsa açıklayacağım.

Maalesef belirttiğiniz özelliklere haiz yetkimiz yok bu sadece bana özgü değil diğer ülkelerde yetkili arkadaşlarım içinde geçerli (rütbesi ne olursa olsun, teamleader, global teamleader ya da ıcm). Yıllardır çalışdığım bu şirkette (en azından DO için konuşuyorum) bu yetkilere sahip hiç kimse göremedim (Almanya merkez ofiste game designer ya da dev team hariç). Tabi bu yetkiler olmadığı için maalesef herşeye müdahale edemiyorum. Eğer bu şekilde yetkimiz olsaydı çok farklı etkinlikler yapabilme şansımız olurdu.

Emin olun bende sizin kadar yaratık ya da özel sistemler vb. işlem yapabilmeyi isterim ama maalesef yetkimiz yok :). Ne demiş atalar "vermeyince mabut neylesin sultan mahmut" bizde yetkiler olmayınca işlem maalesef yapamıyoruz :)

Fakat bunlar yok diye de umutsuzluğa kapılmıyoruz. Neler yapabiliriz nasıl olsa daha iyi olur, şunu yapsak beğenirler mi alternatif ve istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

BL haritaları için talep var. Bunun için tekrardan onay istedim ve onayı aldım. Ay içerisinde ödüllü etkinlik olacak mesela bu etkinliğin birden fazla ödülü olacak gibi :)))

Elimizden geldiğince fazlasını yapmaya gayret ediyoruz, tabii ki herkesin beğenmesini beklemiyorum ama bu beğenmemeyi ne kadar minimize edersem benim için o kadar başarı demektir. Öte yandan sizlerden gelen talepleri de yapmaya gayret ediyorum. Elimden geldiğince yapmaya da devam edeceğim :)

Anlayışınız için şimdiden herkese sonsuz teşekkürler.

Merhaba,

Önerileriniz için teşekkür ederim :) Sizden bazılarını daha detaylı yazmanızı isteyeceğim (1 hariç hepsi). Yapabileceğimiz bir şeyse neden olmasın :))

iyi geceler

12. tr5 2010 dan beri aynı nikleyim

13. Salavat getir ismini kullanmanda birşey yok zaten benim söylemek istediğim o değil.

[™_SALA√¯AT_GETİR_™] oyun ismini her bir karakterine kadar ben tasarladım. Bu nicki bu şekilde kullanan arkadaş var sözüm onadır. Bu nicki eskiden oynayan tr3 jack sparrow gemisinin nickinden özenerek tasarlamıştım. Ayrıca o nicki 2009 yıllarında yaptım.

Her türlü mail mesajı fotoğraf vs her türlü kanıtımda var :) verdiğim karakterli nick bana ait.

Yabancı sunucularda sıklıkla yapılmakta olan OyuncuVsAdmin etkinliği türkiye sunucularında da yapılsa güzel olurdu.

Ayrıca son olarak Thyphon adminin yaptığı turnuva tekrar yapılabilirmi?

Son düzenlenen: 9 Ağustos 2019
  14. ben tasarladım demedim niki internette çok rahat karşına çıkan bir nik tr5 de ben bu nikleyim sen tr3 de oynamışsın kardeş [™_SALA√¯AT_G€TİR_™]

15. Hocam şöyle yapalım sizin en çok dikkatinizi çeken hangi fikrimdi o sekilde söylesem ? ayrıntılara girecegim çünkü <3

Hatta ben hepsini tek tek detaylara gireyim her biri için ayrı yazıcagım

2. olan Gemi tasarımı yarışması şu şekilde eğerki oyuna extra gemi tasarımı olarak karısabılıyorsak tr serverı adına çok sevinirim türkiye gemisi gibi dedim ama..
    Herkes gibi benimde bazı gemi tasarımları olsada cok sevınırdım bir çok kişi goliath böyle degıl böyle olsun vengeance bu şekilde daha güzel olabilirdi dediğini düşünüyorum belkide bu yarışmayı yaptıgımızda çok güzel hayal gücünden çok güzel uzay gemisi tasarımları olabilir fikir olarak ben bir adet vermek istiyorum

- -
    --
    Mesela bu geminin darkorbitte oldugunu düşünelim
    hatta üstüne spartan gibi hareketlı ve döndüğünü
    demek istediğim tasarım bu sekılde cok guzel seyler ortaya cıkabılır

3. Fikrim Pet Patlatma müsabakası

ortalama 100/ 75 / 50 / 25 / 10 gibi kişilerin tek bir harita üzerinde sadece pet patlatarak hayatta kalması gibi bir müsabaka olabilir...
    bence gayet eylenceli olur lazer yok roket yok insta hicbirsey yok pet ve kami .d
    Daralan alan gibi bir özellik mecburi bir son bu da eğlenceli olabilir aslında

4. Fikrim daha basit toplama yarışı gibi bir şey her hangi bir tasarım için mesela türkiye tasarımı için türk bayragı toplama (toplanılan imgenin önemi yok ) burdaki amac oyuncuya gemi tasarımı kazandırmak için daha cok yer sunulması

Aslında 5. fikrimi düşündüm de gercekten imkanı yok gemi türü az diyelim o yüzden cok çeşit olmaksızın zararlı cıkılır o yüzden 5. yi silelim .d

Ben 1 i istememiştiniz ama ben yinede söylemek istiyorum kısa bir şekilde phoneix gemisinin piyon oldugu citatelin kale oldugu pusatın fil oldugu gibi düşüne bilirsiniz <3

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ağustos 2019
    hayaligenc bunu beğendi.
  16. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Bu isteğiniz biraz zor, bunun için program hazırlamak lazım ve ona göre de ayarlama yapmak lazım :)))

Açıklamalarınız için teşekkür ederim, fikirlerinizi adminlerimizle beraber yapılabilme duruma göre görüşeceğim ^^

emeğinize sağlık <3

17. Teşekkür ederim Umarım işinize yarar <3

hayaligenc bunu beğendi.
  18. akifbingo

akifbingo User

Reis uzun zamandır bu oynuyorum 2016 da bırakmıştım şimdi geri döndüm oldukça geri kalmışım en azından şu prometheus görevlerine yardım edebilirmisiniz

19. hayaligenc

hayaligenc User

Merhaba,

Bl haritalarina geleceğim :))) forumda genel duyuruları takip etmenizi rica edeceğim

20. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde üst üste birden fazla mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.