Hangini yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Dark9878 tarafından 8 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dark9878

Dark9878 User

alpha kapısı 34/34 ama haritaya yerleştirmedim öyle yapınca kapı parçası yerine çarpan veriyormuş onun için koymadım beta ise 35/48 gamma da 78/82 diyorum ki acaba alphayı bugün yapıp 20k uriyi basayı mı gamma beta için yoksa alphayı bekletip çarpanlarla denemeli miyim

2. keskinniyo

keskinniyo User

Youtube da mavi blok diye bir kanal var. Tamda sorduğun sorunun cevabını veriyorlardı. GG nasıl basılır adlı videolarını izlersen A-B-G dönmenin en avantajlı yolunu öğrenirsin.

3. hedefim

hedefim User

Alphayı bekletip çarpanlarla denemen senin açından çok daha kârlı olacağını düşünüyorum.

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Şahsi fikrim şudur ki abg basılırken (eğer zaman sorununuz yoksa) tek tek ve çarpanları gelir gelmez kullanmak en mantıklısıdır, Kapı İçin Gereken Uridiumu Hesaplama konusunu incelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

Kapı yerleştirmeye gelince, yine abg dönerken herhangi kapı açıldığı an haritaya atıyorum ve yine herhangi bir kapı 2/2 olduğu an (sizin örnekteki alfa 34/34 olmuş ya hani onu direkt haritaya atar tekrardan alfa 34/34 olana kadar basmaya devam ederim) enerji basmayı durdurur kapıya atlarım böylelikle indirim paketi+haftasonu etkinliği ile uridiumdan asla zarar etmem yanına da eliti kasarım :D

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2020
    Minerva bunu beğendi.
  5. Eğer kapıyı yerleştirmezseniz kapı parçası çıkmaz diye bir şey yok bu sefer de çarpan olarak karşınıza çıkar. Bana kalırsa kapı tamamlanınca anında yerleştirmek en iyisi. :)