hediye kodu ile alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve titans___ tarafından 29 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. titans___

titans___ User

Bu hediye kodu 6 haziran günü kodu girdik ondan sonra 2 hafta daha indirim devam mı edicek yoksa 6 sında bitiyor mu hani emin olalım da fırsatı kaçırmayak 2 haftalık da indirim veriyor gerçi ben indirim vericeklerini tahmin edemedim oil hızlandırıcı aylık da bile az veriyor eirleri azaltılar takvim de pet yüvsit son lazer slota 400 bin uricik daha yeni vermişim bak 75 bin uri zarardayım şimdi sütden ağzı yanan misali soruyum da ona göre davranmak istiyorum açıkcası birde pete ne takılrsa protokol veya modul düşmana lazer vuruşu artyor bu konuda yardım ederseniz teşekkürler

2. İlk sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum bende kullanmadım henüz 6 haziranda kullanırım diye düşünüyorum fakat söylediğin gibi tüm paketlerin süresi 6 haziranda bitiyprsa avucumuzu yalamış olucaz :D

oil arttırıcı dediğin gibi şaka gibi 10 adet falan veriyorlar dalga geçer gibi

Geçen sene bu yeni geliştirme sistemi çıktığı vakit oyun eir konusunda acayip cömertti

Yaklaşık 10-11 ay full her ay en az 600 eir dağıtıyordur en sağ 300 eir orta sağ 200 eir yukarı sğ 100 eir şeklinde

2019 aralık ayında en sağ alt 600 eir orta en sağ 300 eir üst sağ 200 eir dağıttı zamanı hatirliyorum(takvimde)

Fakat darkorbit beyfendi exelanslari nasıl olsa geliştirenler geliştirdi, yeni başlayanlar umurumuzda değil diye bir karar almış ki artik aylık takvimde ki eirleri düşürtmüş :D Aslında tam tersini yapması gerekir yeni oyuncuları oyunda tutabilmek için daha fazla eir vermesi lazım
    Ama bildiğimiz klasik cimri darkorbit,

Pet yüvsit slotları 4.Seviyede devreye giriyor yani o açtığın 7 lazer slotu petin yüvsiti 4.Seviyeye girince aktifleştiriyor

Petinin daha fazla hasar vermesini istiyorsan dükkan/protokollerde 2 tane hasar modülü mevcut

1.Uzaylı protokolü bu protokol sadece uzaylılara hasar veriyor
    2.Standart hasar protokolü bu protokol uzaylı protokolünden daha az hasar veriyor fakat verdiği hasar hem yaratığa hemde düşmana etkiliyor,

Umarım yardımcı olmuşumdur.

titans___ bunu beğendi.
  3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Kodun son kullanma tarihi 6 hazirandır. Kodu kullandığınız tarihten itibaren geçerli olan 2 haftalık vip ve indirim kodu hesabınıza tanımlanacaktır.

P.E.T hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz konular ;

titans___ bunu beğendi.
  4. titans___

titans___ User

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Bizler teşekkür ederiz. İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.