Destek Hermes Diroit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 26 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Hermes Diroit tekrar gelmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 26 Mart 2021.
  1. Evet uzun zamandır bekliyorum

81,8%
  2. Hayır

18,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir çok etkinlik geldi eski modüllere tekrar tekrar etkinliklerde getirdiler ama hermesi takip ettiğim kadarıyla hiç bir etkinlikte gelmedi.

İlk etkinlikte işe yaramaz diye almadım ama lazım oluyor :D

Sizden ricam bunu yönetime iletir misiniz?

İsterseniz konu bile açabilirim.

Delta kapısından çok düşük ihtimalle veriyor çünkü hatta pazar günü çift günden yararlanamıyoruz.(Bu bilgiyi support ekibinden öğrendim.)

2. smoonrise

smoonrise User

Olumlu olarak oy verdim.

Öncelikle oyuna etkisini ve gücünü hesaplama hatasından bu tür değiklikler yapmıştır merkez ( örn: tyrannos cenrtion ) bu hermesin değerini anlamış etkinlik ödülü olarak asla bir daha getirmez üstelik deltaya vermesi şans oranıda düşük olmasından belli , muhtemel bu tür istekler oluşursa ilerde bazı paketler ile payment ile getirir [ örn: tyrannos cenrtion :) ]
    Umarım yanıltır bizi ve dikkate alır bu konuyu merkez .

3. +1 umarım gelir

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu Bölüm Kurallarına uygun olarak Güncelleme Ve Fikir Havuzuna açarsanız gerekli desteği gördüğü taktirde raporlarımıza eklenecektir. (Lütfen açacağınız ankette her hangi bir zamanlama yapmayınız.)

Gerekli yönlendirmeler yapıldığından konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.