Hesabım Çalındı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Katakulli.33 tarafından 1 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin benim tr 1-5 te bulunan hesabım çalındı. Kendi evim dışında herhangi bir yerden hesabıma giriş yapmadım. Ancak yine de nasıl olduysa çalınmış. İlk mail adresi bana ait. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Başka bir hesaptan supporta yazdım ama çözüleceğine dair umudum yok. Yardımcı olursan sevinirim. Gerekli tüm bilgileri verebilirim.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mail adresi sizin adınıza kayıtlıysa bunun ile şifrenizi tekrar alabilirsiniz. Oyunda "hesabım çalındı" demek ne kadar basit değil mi? Bir hesap nasıl çalınır sizce? hesabınıza giriş yapmayan birisi mail adresinizi değiştirebilir mi? Ana sayfanıza giriş yapmayan birisi mail değişiklik onayı yapamayacaktır.

Hesap güvenliğinden siz sorumlu olduğunuzdan dolayı herhangi bir işlem yapılmayacaktır. Unutmayınız ki hesap ticareti yasaktır.

Konunuza gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. geçmiş olsun. Kendin kurtar bence. Darkorbit sana onu geri vermez.

*ADAM__KİNG* bunu beğendi.
  4. Mail senin üstündeyse şifremi unuttum diyerek sıfırlayabilirsin.

Mail de gittiyse yapacak fazla bir şey yok çünkü support fazla bu konularda destek olmuyor ama şansını dene derim belki insaflı birine denk gelirsin ;)

5. gecmıs olsun.ümidini kes. mailden sıfrenı degıstırebılırsen alabılırsın. suppoart hıc bır sey yapmaz.

6. Eskiden sıd bilinerek yapılıyordu bu işlem email gelmiyordu epostaya direk gidiyordu hesap support kabul etmiyordu böyle bir durum olduğunu sonradan mesele anlaşılınca açığı kapattılar :) ama bunun için hesabın şifresinin bilinmesi gerekiyordu ortak ağ kullanan oyuncuların başına geliyordu genelde eğer böyle bir açıktan şüpheleniyorsanız support yardımcı olmak zorunda hesap güvenliğinden siz sistem güvenliğinden şirket sorumludur.

7. bukadar basite indirgemeyiniz kusura bakmayın ama bu oyun şirketinin hesap güvenliği oyuncuya aittir demesinden basit değildir oyun şirket bir illegal program kadar bile oyunu geliştirememekte ve oyunculara konfor sunamamaktadır yıllardır pushinge önlem alamayan darkorbitin yapamadığını illegal prolar yapmaktadır yani kısaca oyun şirketinin bıraktığı açıkları ya illegalciler yada emek hırsızları doldurmaktadır ama her ne hikmetse hep suçlular oyuncular yani emeğini zamanını ve gerektiğinde parasını harcayan kişiler olmaktadır.dolandırıcılığın binbir çeşitinin olduğu bu alemde gemim çalındı demek nekar basit diyen bir yönetim anlayışına sahip yöneticilerimiz var maalesef..

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunu oynarken GİŞ kurallarını kabul ettiğiniz için bu yönde itiraz hakkınız bulunmamaktadır. Kurallar çerçevesinde; hesap paylaşımı ve hesap ticaretinin yasak olduğu belirtilmiştir. Burada gönüllü olarak çalışan hiçbir moderatör veya admin arkadaşlarımız daha yeni oyuna başlamamıştır. Mesaj içeriğinizde İllegal programlara teşvik içeriği bulunmaktadır. Oyun yönelim şeklini oyuncular seçmektedir. Sonuçları seçilen seçeneklere göre belirlenmektedir. Oyuncuya mesaj içeriği oluştururken gerekli incelemeler de yapılmaktadır.

Gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

- Burada bulunan konu eklenilmiştir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.