Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SonofNeptune tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sıralamayla alakası olmayan, full olmanın yakınından bile geçmeyen bir gemiyle oynuyorum. Açık kullansam veya bot kullanıyor olsam şu ana kadar gemiyi fullerdim zaten, kullanılmadığı çok açık. Niye ban yedim, oyuna VIP hariç hiç para yatırmamak suçunu işlediğim için mi?

İlk sıralardaki her oyuncu oyun açıkları, işaretleme hilesi veya bot hilesinin en az ikisini, muhtemelen üçünü yapıyor. Hiçbirini yapmadan durduk yere ban yiyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2020
  2. Agır_TR

Agır_TR User

hadila ordan yalanını yiyim :D

3. Ne yalanı yahu. Sırf 5-3'te portaldan atlayamayan botları kese kese kasılıyorum diye ona pushing diyorlar ki muhtemel ban sebebi bu. Ben pushingden ban yiyorum ama o botlara hiçbir şey olmuyor çünkü onlar paralı oyuncu.

4. Hangi serverda oynuyorsun ve hangi gün ban yedin bi seni bulalım bakalım nasıl ban yemişsin bi görek..

5. Tr4. Bu akşam baktığımda durduk yere gemime giremiyor durumdayım ve support bir açıklama yapmıyor, cevap vermiyor

Ban yememiş ve sadece bir hatadan dolayı giremiyor da olabilirim. Bilemiyorum. Başka sıkıntısı olan var mı?

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Support 2 iş günü içerisinde cevap veriyor. Ve gördüğüm kadarıyla 24 saat üzerinde ilk cevabı iletmediğimiz ticket yok. Yani ticketiniz yeni ise biraz beklemeniz gerek. Support size cevap verecektir.

7. Support dönüş yaptı ve ban sebebimin Delux Paket ödüllerinde hile yapmak olduğunu söyledi. İşin komik yanı ise Delux Paket almamış olmam. Peki hiç almadığım bir şeyde nasıl hile yapmış oluyorum ve 14 gün kapatma cezası yiyorum, birisi açıklayabilir mi?

Eğer support yetkilileri bende Delux Paket olmadığını görüyorsa ne hakla hesabıma ban atabiliyor, hangi kanıta dayanarak böyle bir işlemi gerçekleştirebiliyorlar? Keyfi banlama mı başladı?

Support hiçbir işe yaramıyor mu peki? Verdikleri cevapta asılsız bir iftira üzerinden hesabımı banladıklarını itiraf ediyorlar ve banı kaldırmıyorlar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

İlk olarak aldığınız cezayı teknik ekibin hazırladığı script ile oyun açığı kullandığı tespit edilmiş ve yine aynı script ile ceza uygulanmıştır. Oyun açıklarına support birimi ceza uygulamıyor. Bu banlamlar konusunda itirazların geçersiz olduğunu düşünüyorum.

9. Peki birisi bana satın almadığım Delux Paket ile nasıl hile yaptığımı açıklayabilir mi? Veya hile yaptıysam hileyle elde ettiğim ödüllerin nerede olduğunu? Hesabında 4 bin uridium olan ve hiçbir zaman günde 15-20 binin üzerinde uridium kasmamış biri olarak nasıl bir hile yaptığım bulunduğunu çok merak ediyorum zira.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bunu ben bilemem, script'i ben yazmadım sonuç olarak :)

11. yazdığım yazıda asılsız birşey yoktu :)

benim yazdığım ne varsa dogruydu:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2021
  12. EsKiSeHr

EsKiSeHr User

Kardeş bence oyun sana burda para yatırmayana DO'da yer yok diyor resmen :D Bu mesajı dikkate al ve hiç bulaşma :D

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Buradaki açıklamayı okuyunuz. Sonrasında geminiz açılabilir bu süreyi beklemeniz gerekmektedir. Gerekli cevaplar verildiğinden konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.