Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ÐΛΓКZΞΓØ01 tarafından 9 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunda ana sayfada sunucu değiştirmek için "Türkiye 2" sunucusuna tıkladım. Ardından oyun kapandı ve şu anda hesabıma giriş yapamıyorum. İstemciden giriş yapamayınca, bende Google Chrome ve diğer tarayıcılardan "en azından belki giriş yapabilirim" düşüncesiyle girmeyi denedim ve üstteki linkte şöyle bir hata çıktı; https://tr2.darkorbit.com/index.es?action=externalHome&loginError=94

Türkiye 2'ye girmeyi denerken bir bug oluştu ve sanırım bu yüzden hesabıma giremiyorum. Yardımcı olabilecek bir admin varsa memnun olurum.

2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunun çözüm ve bilgilendirme yeri support ekibimizdir. Lütfen support ile iletişime geçiniz. :)

S.S.S. Support' a Nasıl Mail Atılır | DarkOrbit TR

İyi Forumlar.

3. Merhaba. Supporta yazdım fakat hala bir cevap alamadım. Bu nedenle birde forumda konu açmak istedim "belki daha önce yaşayıpta çözen birileri vardır" diye...

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bu konuda sizi yardımcı olabilecek yer yalnızca supporttur. :)

2 İş günü cevap süresi vardır.

İyi Forumlar.