Hesap çalınması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve atmaca5312 tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atmaca5312

atmaca5312 User

hesabim çalindi supporta yazdim gram umursamiyorlar bu oyuna bi̇r daha asla para yatirmayacağim verdi̇ği̇m paralara yazik N/A dostlar ki̇mse yardimci olmuyor emekleri̇mi̇ze yazik supporta defalarca yazdim ödeme bi̇lgi̇leri̇mde var dekontta var bi̇ri̇si̇ yardim etsi̇n allah aşkina

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Hesabının güvenliğinden sen kendin sorumlusun ayrıca bazı yasalardan dolayı hesabın sana iade edilemez sadece varsa ödeme kayıtları silinebilir

3. atmaca5312

atmaca5312 User

kardeşim adam e postamı çaldı ben bütün soruları cevaplamaya hazırım hangi saat hangi dakika her şeyi cevaplarım dekontları gönderirim ayrıca daha önce supporta yazıp hesabını geri alan olmuş adama göre mi muamele ediyorlar onlarca para harcadım ne olacak o kadar para

N/A numaralı arkadasa hesabı iade edildi bende tüm soruları cevaplamaya hazırım bizim hesabımız neden iade edilmiyor cevap dahi vermiyor kimse

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2020
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Hesap iadesi bir süredir bir kaç yasa yüzünden yapılamıyor yani birisinin oyun hesabı çalındı diye Bigpoint bazı yasaları çiğneyemez

5. atmaca5312

atmaca5312 User

hangi yasa mesela nerde var bu yasalar. TÜRK BORCLAR KANUNU DİYOR Kİ : MADDE 20- Genel işlem koşulları, bir sözleşme yapılırken düzenleyenin, ileride çok sayıdaki benzer sözleşmede kullanmak amacıyla, önceden, tek başına hazırlayarak karşı tarafa sunduğu sözleşme hükümleridir. Bu koşulların, sözleşme metninde veya ekinde yer alması, kapsamı, yazı türü ve şekli, nitelendirmede önem taşımaz

kanunlarimiz almanya kökenli̇ ve almanyadada bunlar geçerli̇ hangi̇ kanundan bahsedi̇li̇yor

6. ateistkeci

ateistkeci User

Yanlışım yoksa Avrupa Birliğinde geçeli olan GPDR kanunu olması gerekiyor (YANLIŞIM OLABİLİR) Bigpoint Almanya'da bulunan bir şirket ve Avrupa Birliği yasalarını uygulamak zorundadır. Daha detaylı bilgi için yetkililerden cevap beklemeni öneririm.

Emi0666 bunu beğendi.
  7. Emi0666

Emi0666 User

Kanka yanlış anlama ama harbi aklım almıyor, epostanı nasıl çaldırabiliyorsun yemin ediyorum 8 9 senedir aynı epostayı kullanıyorum herşeyim ona kayıtlı bırak çalınmayı herhangi biri girmeyi bile denemedi :D

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum kurallarına dikkat ediniz sürekli kural ihlali yaparak yazıyorsunuz tekrarında cezai işlem hesabınıza uygulanacaktır.

Hesap güvenliğinizin tamamen size ait olduğu GİŞ'te belirtilmiştir.
    Genel İşletme Şartlarına bakarsanız yükümlülüklerinizi ve oyunun yükümlülüklerini görebilirsiniz. Supporta başvurduğunuz takdirde hesabınız kapatılacaktır ve size iade edilmeyecektir. Şuana kadar Support tarafından hiçbir oyuncuya çalınan gemisi iade edilmemiştir. Asılsız ithamlarınızı burada kullanmayınız.

Ayrıca kendi güvenlik zaafiyetinizden hesabınızı kaybetmeniz sonucunda oyunu suçlayıp diğer oyuncuların fikrini etkileyecek beyanlarda bulunmayınız.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  9. atmaca5312

atmaca5312 User

Öncelikle şunu söylemek istiyorum amacım kimseyi kırmak veya suçlamak değil.Öğrenci bütçemden ayırdığım paralarla bu hesaba harcama yaptım.Telefonum üzerinden premium üyelik ve indirim aldım.31 Mayıs 2020 akşam saat 19:00 civarı hesabım bilmediğim kişiler tarafından çalındı.Severek oynadığım yıllarımı verdiğim bir oyunu tek kalemde kenara atmak kolay değil.Evet belki bizim güvenliğimiz için iade etmiyorsunuz ama size tüm detayları en ince ayrıntısına kadar verebilirim.Önce farklı bir maile geçirdi sonra o mailide silmiş başka maile geçirdi kaç gündür oyuna girsin diye bilgisayar başından ayrılamıyorum.Bakın verdiğimiz paralar size az gelebilir ama yediğimiz yemekten artırıp şu hayatta bir keyfimiz bir lüksümüz olan bu oyuna harcadık , şu an bir anda bırakmanın verdiği elem , sıkıntı ve psikoloji tarifsiz acı bir psikoloji.Siz değerli adminlerimden Allah rızası için rica ediyorum telefon numaramdan hesaba son girdiğim saate son yaptığım işleme son şifreme kadar her şeyi detaylıca verebilirim ne olur yardımcı olun aksi halde içinden çıkılamaz bir psikolojiye gireceğim.Size yalvarıyorum mail adresim N/A ne olur Allah rızası için iletişime geçin.En azından derdimi anlatayım haksızsam umursamayın ama bir kez olsun dinleyin

10. Viraaa

Viraaa User

kardes bu tarz olaylarin mahkemelerde illaki bir yeri vardir.git basvur.bulunursa ceksin cezasini o hirsiz.gercekten uzuntunu anliyorum ve cok uzuldum.git basvur bence belki mahkemeden bi sonuc cikar ve gemini geri alirsin.

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşımında belirttiği gibi hesap sahibi olarak hesabın güvenliği tamamiyle size aittir. Bu konu hakkında hiçbir şey yapamayız. Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.