hile yapanlara ne yapmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HuseyinKontas tarafından 29 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Hile yapan birini tespit ettiğimizde ne yapmalı?
    a) Hiçbirşey.
    b) Kesmeli ( - şeref veriyor )
    c) Şikayet ( ama nereye )

a) Bana zararı olmaz ise bu maddeyi seçerim.
    b) Görev yapmak istiyorum , karşımdaki program olduğu icin cubikonu bende önce algılıyor , ben görev yapamıyorum. Onu kestiğim zaman anca cubikonu yakalayabiliyorum ama ( - ) şeref veriyor.
    c) Supporta bildireyim dedim , yazmayı zorlaştırmak için herşeyi yapmışlar , onu tanımla , bunu tanımla , daha açık yaz , kod yaz.

Şimdi ben ne yapayım , tavsiye rica ediyorum.

Son düzenlenen: 29 Aralık 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konunuz bölüm kurallarına uygun değildir. 24 saat içinde düzenlemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde kilitlenip arşive kaldırılacaktır.

İyi forumlar.

3. Mineral

Mineral User

Ben 3 yılda bitiremedim cubikon ve protegit görevlerini birde en önemlisi gizli kapıyı çok gizli yapmış olmalılar ki şu güne kadar bulamadık:D Botlara gelince kes sen kestikçe onlar kabilece sana saldıracaktır bana saldırdıkları gibi:DDD

4. Viraaa

Viraaa User

kaynar kazana atmalı :)

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun bir şekilde düzenlemediğinizden dolayı kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.