Hitac etkinliği vb Güçsüz gemilere sıkma

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by __SÜLEYMAN-__, Nov 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. benim tavsiyem hitac vb etkınlerde etkınlık yaratıgının oldugu yrde pvp kesılmesı lzm gucsuz gemıler etkınlıkten 0 yararlanıor Pvp kapanırsa yaratıgın oldugu yerde ıyı olur :)

2. .üYe.

.üYe. User

Kesinlikle öyle. Bu etkinlikten Full+Full adamlar dışında kimse yararlanamıyor. Hitaca yaklaştırmıyorlar. Modların cevabı ise büyük ihtimalle Güncelleme ve Fikir Havuzuna konu açın olacaktır. Oyuna gelen bir çok yenilik zaten gelişmiş olanlara geliyor, gerisi kimsenin umrunda değil.

3. X2 haritasından x8 haritasına kadar kill serbest oyun mantıgı bu savaş oyunu oynadığınızı unutmayın. Etkinlik herkese acık katılma isteğe bağlı katılacaksınız diye zorlama yok sonucta. Veya sen bu etkinlik olmazsa birdaha oyun hakkın olmicak v.s. diyende yok bireysel etkinlikte yapılsa ona bile bir kalıp uyduruluyor ayar oluyorum terror kapısı dahil...
    Not gemi full full ama cekiliş kapsülüm 1 isteğe bağlı diye girmiyorum bile.d oyun kuralları her harita saldırı serbest .d

4. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Etkinlik ile ilgili geri bildirimlerinizi buraya yapmanız daha faydalı olacaktır.

İyi forumlar.

5. Neredeyse tüm etkinlikler full+fulllerin gücüne güç katıyor bizde uzaktan izliyoruz...

furkan01adana likes this.
  6. Bykurt21

Bykurt21 User

Uzaktan sevelim bakalım ... HİTAC

7. Ne sevmesi oyunun tadı kaçtı bırakacam büyük

ihtimal

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

ben 21 seviye herküllü havoçlu lf4ü ful magmalar falan birkaçtane olan bir gemiyim ben gidemiyorum daha bence onun alanına girince saldırıya korumalı bölge olsun

9. bu istekleriniz anca ve anca şirket savaşına dönülürse müvkün olur ruslarla çinliler darkorbiti kiraladıklarında*** biri klan savaşını istemiş diye klan savaşına çevirildi darkorbitin yapısı tamamen bozuldu bu oyunun canlanması için iki şartlı unsur lazım biri botun tamamen durdurulması digeri ise kesinlikle ama kesinlikle şirket savaşına dönülmesi dir bunlar olursa ciddi oranda rekabet oluşur hem oyuncu sayısı artar hemde uri alımları artar insanlar her paket şekline ilgi gösterir şu anki durumda insanlar oyundan zevk almadıkları gibi oyuna yatırımda yapmıyor çünkü oyunda ciddi anlamda gelecek görmüyor malesef görmücekte.hitac vesayre benzeri etkinlikte şirket büyük rol oynar ama klanlar her şirketten aldıgı için hiç bir haritanın güvenligi olmuyor dogal olarak 3,5 klan dışında oyundan zevk alan olmuyor buda oyuncu sayısınıda uri alımınıda etkiliyor düşünün 3 şirket var mmo vru eic madem klan savaşı olacak tek şirket olsun klana girme zorumlugu olsun bütün işleri aptalca hiç bişiyin sonu düzgün degil çünkü *** yöneticiler var enine boyuna düşünemiyorsan her olasılıgı hesaplayamıyorsan her yaptıgın yargılanıyorsa ve hiç bir işin begenilmiyorsa bu işi bilmiyorsun işten anlamıyorsun hiç oynamamışsın düşüncenin uygulamanın faydası yok satmaya çalıştıgın ürün haram paraya dönüyor insanlar verdiginin ardından beddua ediyor hakkı haksızlıgı politikayı ve mantıgı kavrayamıyorsun demektir *** egrisi bu dogrusunu siz anlayın arkadaşlar ***

Last edited by moderator: Nov 21, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.