Hitac

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve malıbu44 tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malıbu44

malıbu44 User

slm hitac etkinliği başladı
    gemim full lf4 10 tanesi yenilerden havoc hercul full 1 tane minyon kesemedim çünkü 2 ittifak klan hitaca yaklaştığım anda oto işaretleme yapıp patlatıyorlar ben bu gemi ile görev yapamıyorsam diğer daha güçsüz olanlar nasıl yapacak böyle dengesiz bir etkinlik olurmu
    siz görmüyormusunuz yada bu oyunu oynamıyormusunuz. bu ayar giderseniz oyun botcuların olacak

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Geri bildirimlerinizi bu konudan yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. global5 daha beter kil ve up klanı var gidiler hitaca yaklaştırmıyor kimseyi sebeb ortada program kullanıyorlar tüm global5 server oyuncuları ve klanları ile bu iki klanın defalarca video görüntülerini sporta gönderdiğimiz halde ses çıkarmıyorlar belliki darkorbitte sağlam dayıları varki darkorbit bunlara hiç birşey yapmıyor ve en zoruma gidenide şu adiler bizler ile alay ediyorlar grup çetinde yazıyorlar gülüyorlar alay ediyorlar bizler ile birde utanmadan soruyorlar çekdiğiniz görüntülere sport çare buldumu gibi yazılar yazıyorlar ee gidiler haklı tabi program kullanmasına ses çıkarmayan bir darkorbit var sözde adil darkorbit ama biz global5 oyuncuları olarak hiç adaletini görmediğimiz bir darkorbit var ve ayrıca şayet program kullanmasalar kafa kafaya savaşırız ben dahil bir çok oyuncu ve klanlar full ama dediğim gibi bu iki klan program kullandıkları için bizlerin full olması bir işe yaramıyor bizler bu klanların karşısında bildiğin ponex gemisi gibiyiz tek vuruş ile patlatıyor birde sanki admin gemisi gibi darbeleri hiç düşmez bil hassa şunuda ekleyim 1 saniye içinde 6 tane birden gemi ( ema yavaşlatıcı mermi halka kamıkaze hız) ve diğerlerini yapıyorsa ben oyuncu değilim demekki bunlar oyuncu neyse oyuna gelen tek etginlik terör kapısı birtek oraya karışamıyorlar Allahttan yokda zaten demener hitaç gibi etginlikleri unuttuk adiler kendileri çalıyor kendileri oynuyor ve bu oyuna sessiz kalan adil görünen bir darkorbit var .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.