İllegal Programlara Çözüm Yok mu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 13 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Gizlilik kuralları gereği yönetim ekibi konuşmalarını paylaşamıyoruz. Ama dilerseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına bu konu ile ilgili talep oluşturabilirsiniz ve gerekli desteği alırsa gereken yerlere iletebiliriz.

Bu verdiğiniz örneği aslıda TEST Server olarak görebiliyoruz. Yapılacak oyun içindeki yenilikler burada oyuncularımıza deneyim sunabiliyor. Aslında periyodik olarak paylaşan yerler bunu genelde kazanç ve yatırım gruplarıdır. Bizler eğlence ve oynama grubuyuz. Hal böyle olunca ileriye dönük bir periyodik plan yapmamız oyunu amacının dışına çıkarmak olur.

Teşekkür ederim anlayışınız için. Bekleyip göreceğiz nelerin değişeceğini :)

Aynısını ben yaşıyorum oyunu oynarken beni görmeden hastalığı atıyor ama yetkimiz olsa o an.. :D

Ne yazık ki iç düzen gereği sadece raporluyoruz bu vakaları.. Keşke değişse bu düzen.

İyi Forumlar.

2. Ben küresel serverda oynayan birisi olarak bizzat kendim defalarca kez sunucu liderini ana haritada gördüm, program mıdır bilmem ama pekte masum durmuyordu. Başka bir konuya değinecek olursak buradaki adminlerin elinden birşey gelmez, merkez bu konuda adım atmadığı kanaatindeyim zira modların ve adminlerin banlama yetkisi yok. Bence bu konularda çok şikayet etme zannımca son demlerdeyiz bu sebeple keyfine bak diyeceğim ama sende bir yönden haklısın işte ne yapalım...

CLASSİ bunu beğendi.
  3. Arkadaşlar ne kasıyorsunuz, oto kullanmıyorsanız oynamayın bu kadar basit, merkez ekip otocular için etkinlik yapmış, ne canınızı sıkıyorsunuz bu oyundan hiç bir şey olmaz, 10 senelik oyun hayatımı bıraktım pamuk gibiyim, sizede öneriyorum, bıraktıysan neden burdasın dersenizde olurda bi ihtimal banlama var mı diye ara ara giriyorum, ful bi banlama olursa hanca ger dönerim..

tryhardD ve CLASSİ bunu beğendi.
  4. sekiz

sekiz User

FORUMA UYGUN DEĞİLDİR.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2021
    CLASSİ bunu beğendi.
  5. smoonrise

smoonrise User

Vayy eskiler eskiler doğru bir ara mavi admin vardı herkezin chat banlarını düzenler bazılarını affederdi :) sonra karışık işler olduğu söylendi v.s derken galiba görevden alınmıştı hatta y.tube birkaç tane video bile çıkmıştı ben tanıyorum diye bana ban vermez diye . Eski ve birazda faal hiçbir oyuncu diyemez ki eskiden çok garip bir şekilde bazı klan yada kişilere bulaşanların hesaplarının için boşaltılmıyordu yada başlarını bir işler gelmiyordu chatten ''seLam'' yazıp ceza alan olmuyordu diye .

İnsan faktörünün olduğu yerde mutlaka iyi bir sistem ile kontrol gerekir tecrübe ile sabit hayatta , yakın zamanda bende başka konu için eski yetkililer ile oyuncuların arasındaki durumları üstü kapalı yazmıştım zaten eski oyuncu olan bilir anlar , sarı lf4 satışı hesaba aktarma - rsb ema x4 satışı hesaba aktarma - zamanında son derece kıymetli ve nadir çıkan cbo cbr satışı hesaba aktarma , belirli klan veya ts ler ile yemek organizasyonu v.s tabi rivayete göre eski yöneticilerin hesap açma kapama olayları .

Bu yazdıklarımdan çok daha yakın zamanda bot düzeni geldiği zaman serverlar birleşmesi hemen öncesi yada hemen sonrası bot bug ( ozaman bu tutucu bot içine entegre ve bu kadar popiler olmamıştı ) için forumda konu açıp adalet arayınca forum yetkilisi beni hafif tertip uyarmıştı bu oyun adildir adaletlidir sözlerinize dikkat edin yoksa gibilerinden ... şimdi gelinen durum hiç bir forum yetkilisi merkezin şuan içinde bulunduğu durumu savunacak durumda değil botlar buglar hileler (tutucu - kamufle görme) aldı başını gidiyor , bir yandanda istemcideki sürekli ve bitmeyen sorunlar .

Sonuç ; yukarıdaki eski tecrübelere istinaden ülke takımlarında mümkün olduğunca az yetki olması iyidir , yetki ve güç farklı yönlere sapmaya neden oluyor maalesef tecrübeler ile sabit , aradaki iletişim irtibat kanalı olmaları kafidir .

CLASSİ ve Zan-zun bunu beğendi.
  6. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Sizin şuan ki konuşmanızdan daha laubali olduklarını hayal edemiyorum. Dediğiniz konular bile şuanda işliyor biliyor musunuz? Mesela, illegal programları deneyen veya bug yapmaya çalışıp şifrelerini veren oyuncuların hala daha gemileri boşaltılıyor, küfürler ediliyor bilmem neler bilmem neler... Sonra iş kime kalıyor? Amanın ya yine mi adminlere kalıyor!

Şuan Takım Arkadaşlarımın bağlantısı olmamasına rağmen birçok olayda hala neler konuşulduğunu, neler uydurulduğunu bir bir bilseniz.. Bu yüzden dolayı biz girdik yaptık dediği veya yazdığı bir konuşma varsa buyurun paylaşın görelim. Lafzi olarak ispat geçerli değildir ne yazık ki. Somut delil sunduğunuz zamanlarda bende gidip sorarım nerde diye. :)

---

'Zenginin horozu da yumurtlar' derler. O yüzden lafzi olarak yazın yazabildiğiniz tüm duyduğunuz 5. - 15. nesil konuşmaları. :) Şunu demek istiyorsunuz sanırım; siz yenisiniz susun oturun, biz eskiyiz ne dersek doğrudur söyleyelim de söyleyelim. Haklısınız. :)

İyi Forumlar.

.Mephistos. bunu beğendi.
  7. hayaligenc

hayaligenc User

Selamlar herkese;

Bakıyorum yine eskilere çok iyi çamur atma girişimine girmişler. Hayır konuda adı geçen Mavi adminle yaklaşık 6 sene boyunca çalıştım. Bilmesem görmesem ve tanımasam gerçekten bende inanacam. Eskileri konuşurken bence çok ama çok dikkatli konuşmanızı tavsiye ederim. Darky Darktan tutun Atabeye kadar tüm takım liderleriyle çalıştım sonrasında gelen 2 Takım Liderini de tanıyorum ve biliyorum.

Çamur at izi kalsın muhabbetine müsaade etmem. Keza mavi admin belirtilen sürelerde Global Serverlerde (İnt serverlerinde) Chat Adminiydi, kendisinin TR chatlerinde herhangi bir ilgili işlemi yoktu.

Bu yüzden napıyoruz, eskileri yazarken daha doğru ve katkısız yazıyoruz neden çünkü "hayaligenc" burada ^^.

Gelelim yetki konusuna, kendi ülkemizde bazı sorunlar yaşanmış olabilir ama bu sadece bize özgü değil. Diğer takımlarda da olabilir. Gönül ister ki olmasın ama insanın olduğu yerde maalesef hatalar olabiliyor. Biz yöneticilerin en önemli ve dikkat etmesi gereken şey, iyi adminler seçip yetiştirmek (bu benim görüşüm)

Bu bizim ilk önceliğimiz ve en önemli kuralımız olmalı :)

anlayışınız için sonsuz teşekkür ederim

iyi günler

8. malkoç34

malkoç34 User

Öncelikle iyi akşamlar.

Ne güzel demişsiniz ''Çamur at izi kalsın muhabbetine müsaade etmem'' diye.

Atabey döneminde atabeye yapılan haksızlık ve karalamalar hatta tacizler bir kere daha aklıma geldi sayenizde.

Malesef oyunun kitlesi böyle, bir konu hakkında bilgisi yok ama en bilgilisi o kabaca ağzı olan konuşuyor.

Üzücü bir durum. :(

9. şu programcılara çözüm olcakmı global amerika 2de oynuyorum tren gibi 1i sıktımı hepsi birlikte sıkıyor 7-24 mind kesiyolar adamları kesmekte mümkün değil 1ine saldırsan hepsi sana saldırıyor aynı anda mind istasyon hiç birşeyin zevki kalmadı baş edilmiyor...

10. Mineral

Mineral User

Lf4 kaçakçısı adminler bile gördū oyun .Neler neler.

Reca ederiz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2021
  11. smoonrise

smoonrise User

Malları Arap faikten alıyorduk.Karabükte 2.yükleme yapılıyordu Adanaya kadarda ben kullanıyordum kamyonu :D;)

12. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu amacı dışına çıkmıştır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Mineral bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.