İmmunizer CPU....

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »вαвuя•ѕнαн« tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminlerim raporlarınıza ekler misiniz lütfen

2100 kadar hibritim vardı cpuya dönüştüreyim dedim dönüştürdüm de lakin çok vaktimi yedi
    Çünkü birleştir kısmında sayı ibaresi yok immunizer Cpu için..

Haliyle tek tek cpu üretmek zorunda kaldım bu da çok vaktimi yedi. Darkorbitte zaman önemli bir kavram..
    Sayı ile üretim yapılması eklense güzel olur kısacası..
    evet adminlerim söz sizde...

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Güncelleme ve fikir havuzuna anket gerektiren, oyuna yeni "güncelleme" fikirleri içeren konular açılmakta ve bunlar siz oyuncuların değerlendirilmesine sunulmakta. Bu doğrultuda sizlerden konunuza anket istemenizi isteyeceğim, anket açmazsanız ise 24 saat sonra konunuzun kilitlenerek arşive taşınacağını da bildirmek isterim.

Lütfen Anket ve konu kurallarına buradan ulaşarak kurallara uygun bir şekilde anket ekleyiniz.

İyi forumlar dilerim.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konu bölüm kurallarına uygun düzenlenmemiş olması nedeniyle kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.