İninal kart ile hesap borçlanması veya karaliste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modlarım sizi çok yoruyorum fakat tedbirimi almak için elimden geleni yapıyorum :)

Şimdi dün ininal kart aldım bunu onaylattım kart benim üzerime.

Kara liste nasıl oluşur ve hesap borçlanması nasıl oluşur ?

Bu 2 durum ininal kartda nasıl oluşur ? Yada oluşmakta mı ?

Bu kartlara sanal pos gerekli mi ? yani ben sanal posu almadan uridium çeksem bu sıkıntılar başıma gelir mi ?

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Banka Havalesi ile Katlı Avantaj

Banka Havalesi ile Nasıl Uridium Satın Alırım?

Basit Ödeme Yöntemiyle Alışveriş Yapma

Ödeme yöntemleriyle ilgili buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Ben banka havalesi ile alış veriş yapmayacağım. Birde ininal kart ile alış veriş seçeneği yok ?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İninal kart ile alışveriş yaparken kredi kartı bölümünden Master Card seçeneğini seçmelisiniz.

İyi forumlar

5. Peki hocam saolun birde bu ininal karta sanal pos gerekli mi ? Yani sanal pos talep etmezsem hesabïm borçlanir mi ? :)

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Üzgünüm ama bu konuda bir bilgim yok , bilen bir arkadaşımız elbet çıkacaktır.

İyi forumlar

7. Arkadaşlar bu ininal kart ile sanal pos talep etmeden uridium çekersem hesabım borca girermi ?

İninal aktif edildikten sonra master card olan her yerde geçtiğini söylemekte ayrıca internet alış verişi ağırlıklı bir kart (normal hayatda da kullanabiliyoruz)

8. elektro

elektro User

ben inal kart kullanıyorum sanal pos ne bilmiyom ama alışveriş yapmaktayım hep hesabım borçlanmadı :)

9. Başka bilgisi olan var mı bu sanal pos ile ilgili ? :)

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bahsettiğiniz sanal pos (Mobil pos) olarak geçmektedir. Bu ödeme alıcak kişiler için kolaylaştırılmış bir işlemdir sizin alışverişinizle ilgili değildir.

Ayrıca bu bilgileri innial kartın sitesinde bulabilirsiniz. Dün den beri tüm sorularınızın cevabını oradan bularak söyledim daha detaylı bilgi için sitesine bakınız. :)

İyi Bayramlar.

11. Hocam iyi bayramlarda ben sizede danışmak istedim oyun hesabım borçlanmasın diye şimdiden araştırma yapıyorum.

İninal kart sıkıntı değil önemli olan oyun hesabım borçlanmasın :)

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Kartınızda yeterli miktar olduğu sürece borçlanması imkansız olur. :)

13. Peki hocam şimdi ben oyuna 120 TL yatıracam kartta 124 TL var servis işlemi kesilir mi?

120 TL oyun Komisyonu ne kadar olur yada kesilir mi?

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ininal Kartınız’in kullanimin’da aylik 1TL kullanim ücreti bakiyeniz’den düsülür. Kartınızda bakiye olmamasi durumunda herhangi bir bakiye düsüsü gerçeklesmez. Bunun dışında yapıcağınız alışverişlerde işlem ücreti alınmamaktadır.

İyi Forumlar.

15. Saolun hocam konu Şimdilik konu açık dursun aklıma soru takılırsa oyunla ilgili sorabilirim sizlere tekrar tekrar konu kitletmeyeyim :)

Birde şu soruyu sorayım.

İninal kartın sayfasında DO nun anlaşmalı bir firima olduğunu gördüm ininal kart ile anlaşmalı olan firimalardan alış veriş yaparsam indirim alabilir mişim ? bu %33 lük 330.000 uridiumdan payment dukkanında ki fiyatı 120 tl ininal ile satın alacağımdan dolayı ne kadar indirim alırım ?

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İndirim sunulabilir. Bu satıcının uygulayacağı bir durumdur. Şu anda innial kartla ilgili indirim vb. yoktur.

İyi Forumlar.

17. Saolun sizede bayram bayram iş çıkardım kusuruma bakmayınız sorularımıda cevapladınız :)

İlgilenen butun modlara teşekkur ediyorum :)

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz. Başka sorunuz varsa sitesinden bakabilrisiniz. Yok ise konuyu kilitletyeceğim. :)

İyi Forumlar.

19. Kitleyin diyeceğimde ne olur nolmaz neyse kitleyin. :)

20. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece kartaki miktarı aşmayın yeter.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.