İstasyon yok etme

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by cücücüm, Jan 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cücücüm

cücücüm User

Bir savaş istasyonunu yok etmenin ne faydası var?

2. s.a az miktar kredi ve klanının ismini herkes görüyor kardeşim...istasyonu yıkan klanı yani...baska bilmiyorum faydası varmı

3. düşman oldugunuz klanı zarara uğratmak için yıkıyoruz genelde istasyonları. örneğin 3-5 tane istasyonla çok çok güzel şeref ve tp desteği geliyor özellikle sıralama kasanlar istasyonu bol klanlara girmeye çalışıyor..

4. cücücüm

cücücüm User

harcadığımız emeğe oranla pek bir faydası olduğu söylenemez o zaman :)

5. yani sıralama kasma derdin yok sanırım o zaman faydası yok sana.. ama ilk 10 daki kişiler genelde başkası daha hızlı kasılmaması için elinden geleni yapıyorlar. düşman klanın istasyonunu kesmek kadar eğlenceli başka birşey olmadıgını düşünüyorum :D .

bir istasyon kur onu koru ve onu yıktıklarındaki acıyı hisset :D ondan sonra yıkmanın ne kadar eğlenceli oldugunu anlarsın :D..

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ksi Hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

İstasyon yıkmanın bir zevki olduğunu hiç düşünmüyorum elit mermi ziyanından başka birşey değil.

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

aslında tüm klanı toplayıp 50 kili yani
    gidersiniz ayrı ayrı 8 kişilik gruplar oluşturun 8 kişiden 4ü citadel olsun herkes sab x1 x2 dalsın al sana kazanç
    tabi citadelin yeteneği ne zaman kullanmasını bilmeli

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konuya gereken cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.