İstemci Yükleme Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kukaanc tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kukaanc

kukaanc User

Günaydın;

Paradox selam benim istemci ile alakalı büyük bir sorunum var.
    şirket pc kullanıyorum bu oyunu oynamak için. kendime ait bir pc yok. Şirket pclerinde program yükleme engellemesi var. bu yüzden istemciyi indirip yükleyemiyorum. Chrome üzerinde bu oyunun açılması için bir eklenti yok mu ?
    bu oyunu bu şekilde devam ederse bırakmak zorunda kalacağım.
    bununla ilgili ne yapılabilir bilgi rica ederim.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geçerliliği %100 olmamak ile beraber aşağıda belirtilen yöntemi deneyiniz:
    Merhaba bugün size tarayıcı ile nasıl oyuna erişim sağlayabilceğinizi anlatacağım .

Tarayıcı Chrome :

Tarayıcının user argent İstemci kimliği ile değiştiriyoruz ve artık Chrome istemci gibi Davranıyor .
    Do istemci kimliği : ‘’BigpointClient/1.4.6’’ bu güncellenebilir istemciden öğrenebilirsiniz .

Sayfaya ‘’Sağ’’ tıkla ve İncele seç .

Açılan sayfada üst üste 3 nokta olan kısma tıklayıp ‘’More tools’’ gelip daha sonra ‘’Network conditions ‘’ seçiyoruz açılan yerden ‘’user argent’’ bulunan Tik kaldırıyoruz ‘’Custom…’’ seçip aşağıya ’’BigpointClient/1.4.6’’ yazıyoruz ve sayfaya f5 atıyoruz her sayfa için bir kez yapmak yeterli ve bu sayfayı kapatmadan oynamaya devam ediyoruz iyi oyunlar

Konu detayı Buradadır.

İyi Forumlar.