Kapi Sorunlari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ۩•тяιcкѕтєя•۩ tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar merhabalar oncelikle hayirli gunleriniz olsun kucuk bir fikrim var her ne kadar ilgi gormeyecegini bilsemde icimde tutmak istemedim.Kapi etkinlikleri oyunu en cok yoran serverleri zorlayan etkinliklerdir , herkes rutbe cesitli cephaneler kasmak icin kapi yapiyor etkinlikleri hafta icine yayip her sirkete 2 gun etkinlik suresi taninsa belki bayagi bir duzelme olur evet hafta icine denk geliyor calisanlarimiz var fakat hafta sonuda calisan var ve iki gun gibi bir zalmanlari olacak normal etkinlik suresi gibi en azindan kapi yapanlar daha rahat olurlar kapiya 100 oyuncu sinirlamasi hos gibi duruyor ama o hangardan surekli kapiya giden atlamaya calisan bikmadan usanmadan zorlayanlarimiz var bunlar kapidaki insanlarida etkiliyor bilmiyorum aklima ilk geleni yazdim cok onceden dusundugum birsey degildi umarim begenirsiniz yazim hatalarim olduysa kusura bakmayin maksadim oyuna ferahlik saglayacak bir fikirdir tesekkur ederim iyi forumlar

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle düşüncelerinizi ve oyunun yarına olabilecek fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. :) Lakin şuan Hafta içi günlerde halihazırda Çifte ödül günleri zaten gelmektedir. :)

Ayrıca açtığınız konuyu Bölüm Kurallarına uygun olmadığından dolayıda kilitleyip arşive taşımak durumundayım. Eğer daha farklı bir öneriniz olursa kurallara uygun olacak şekilde tekrarda konu açabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.