Kapılarda sıkışıp kalma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [J0keR]BoX[FrIqheR][ tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sevgili darkorbit oyuncuları ben şahsen bıktım artık bu işten 3 haftadır kapı yapamıyorum bu sıkıntıdan çektiğim destekler ve ya indirimler boşa gidiyor:mad:. Buraya da yazdım, supportada yazdım ne bir özür amaçlı kod nede herhangi bir düzeltme yapıldı bu nasıl iş mağdurluğun daniskası resmen kimsenin umrunda değiliz. Darkorbit ekibini kınıyorum gerçekten ayıp.

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Genel bir lag durumu söz konusudur. Bu lag sadece TR sunucularında değil tüm sunucularda görünmektedir. Gerekli yerlere anında bildirim yapılmıştır. Bizlere yardımcı olmak adına Bağlantı sorunları/Sayfa yüklenmemesi konusunu inceleyip HAR dosyalarını support ekibimize ulaştırabilir misiniz? Yaşadığınız bu sorun adına özür dileriz.

İyi forumlar.

3. -İDALI-

-İDALI- User

Normal yıldız haritasındaysanız atlama cpu ile sorun bazen çözülebiliyor. Ama galaksi kapısında bu yapılamıyor tabiki.

4. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

vallahi bende kapıya atladım bugda kaldı 15 dk bekledim yinede atladım genelde aynı ne iş yapıyor bu darkorbit ekibi