Karantina Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ezineliYahya tarafından 13 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 kişi ile 60m kalkanı canı olan yaratığı, hatta onlarca kristallonu sadece ve sadece 8 kişi ile kesmeye uğraşmak zorundasınız. Ne için ? Geliştirme yapmak için. Üstelik geliştirmenin oldukça küçük bir kısmı için. Düzeltilmesi gerekmiyor mu artık bu kapının ? 8 kişi ile yapılacak bir kapı değil. Herkes ful elit değilse.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kapınının çıkış ve yapılış amacı 8 kişi içindir. Onun dışında kapıya 8 kişiden fazla girilmesi bir oyun sorunu (Bug) iken bu sorun düzeltilmiştir. Bu kapı orta düzey ve gelişmi oyunculara yönelik olduğunu da eklemek isterim.
    Onun dışında bu kapı hakkında bir yeni bir görüş ve fikir belirtmek isterseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde Bölüm Kurallarına uygun bir şekilde konu açmanız ve destek alması durumunda gerekli raporlama yapılabilinir.

İyi Forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Adminim Allah aşkına şu bot kullanan kişileri ban cezası verin adamlar resmen hibrit veren npc göz dikmişler. Sinirden küplere bindim.

zalim bunu beğendi.
  4. zalim

zalim User

orta düzel gemi dediğiniz nasıl bir gemi benim aklıma 8 iris 15 lf4 15 lf3 bir gemi geliyor. şimdi bunlar 8 kişilik gurup kursa x1 ile 5 k vursa hadi hepsi x2 atsın 10 k 8 kişi toplam 80 k vurarak sabah başlasa ikindin gibi bitirir heralde kapıyı. bitiremezlerde bitirdiklerni farz edelim çok güzel bir etkinlik olmuş gelişmekte olanlara.

ezineliYahya bunu beğendi.
  5. Emi0666

Emi0666 User

x1 ile 9-13 k arası atıyorum benden daha elit insanlarla girdim gruptaki en düşük çar benimdi diyebilirim bitirene kadar terler aktı hasar görevini yaptım dahada girmem boyuna elit israfı

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Daha önce açılmış bir bot sorunu konusunda gerekli açıklama yapılmış olup, farklı konularda spam yapmanız halinde gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Bu hususta yalnızca uyarı puanı vermeden uyarıyorum lütfen tekrarlamayınız. Daha önceden yönetime ve ülke takımına yapmış olduğunuz ithamlar göz önüne alınarak cezai işlemleriniz katlanarak arta bilir.

Belirtmiş olduğunuz geminin bir başlangıç ve gelişmekte olan oyuncu düzeyinde bir gemi olduğunu belirterek açıklamanızı düzenlemek isterim. Gelişmiş oyuncunun tamamiyle full olduğunu, orta düzey sınıf oyuncusunun daha çok 35-40 arge aralığı gemi hangarını tamamlamış ancak geliştirmeleri henüz tamamlamamış bir oyuncu olarak belrtilmiştir. Bu kapının ilk çıktığı zamanlarda da bir oyuncu olarak aynı zorlukları yaşayarak ben de bu kapıyı yapmakta zorlanmıştım ancak oyuncuların bir bug sonucu bu kapıyı yapması pek de hoş olmamıştı. Gerekli düzenleme Merkez Ekip tarafından yapılmış olup:
    İyi Forumlar.