Klan savaş istasyonları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve T-129ATK- tarafından 3 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. T-129ATK-

T-129ATK- User

merhaba oyunda yapılan yenilikler ile artık oyuncular çok fazla hasar vermeye başladı ama bu hasarı dengelemek için hiçbirşey yapılmadı öncelikle benim için oyunda en önemli faktör istasyonlardır 8 tane düşman gelip 30 saniyede istasyonu kesebiliyor lütfen istasyonların canını ve hasarını yükseltin

2. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Savaş İstasyonlarının modülleri, Geliştirme Bölümünde geliştirilerek HP ve Hasar artışları yapılabilmektedir. Bu geliştirmeleri tamamladığınızda istasyonlarınızın patlaması zorlaşacak, Lazer ve Roket Modüllerinizin hasarları ise oldukça fazla artacaktır.
    Klan Savaş İstasyonu & Modüllerin Geliştirilmesi hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Merak ettiğiniz başka bir soru mevcut değilse konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  3. T-129ATK-

T-129ATK- User

sayın adminim 16 lvl istasyonlar bile dayanmıyor düşünün şimdi gemi 50 k 50k vuruyor beş saniyede bir 100k vuracak bunu yapan 5 gemi olsa 5 saniye sonra 500k olacak ve istasyonun canı çabuk eriyecek sadece 16 lvl istasyonun canını veya kalkanını biraz yükseltseniz benim açımdan daha iyi olabilir konuyu kapatabilirsiniz teşekkür ederim

4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.