KONFİGİRASYON TEMİZLEME

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★ΛMΘИЯΛ★ tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı dimi :D

1. Tabi ki olsun be kaarşiim :D

75,0%
  2. Nolmaz Nolamaz Nayıır :(

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konfigirasyonları ne kadar zor boşalttığımızı bir Allah bir de biz biliyoruz . Bunu Otomatik yapsak olmaz mı sizce ? Örneğin Bir tuş olsa 'TEMİZLE' yazsa da Tüm konfiyi tekrar dizse ? Bir de Droitlerin konfisini boşaltıp dolduruyoruz ama buna da son ! Droit iki gemide de aynı droit değil mi ! O kalsın , gemi değişince de aynı driot konfisi olsun . Eğer ben driotl konfimi de boşlatmak istoyrum o zaman 'Droit Konfigirasyonunu Boşalt ' Tuşu Olsun . + Puan bekliyorum :))

2. dioridlere gelince lf3 leri toptan seç sonra cntrl ye basılı tutup bir lf3 e tıkla hepsi direk konuyor

3. yada şöyle güncelleyebiliriz fikri konfileri ayarlayıp kaydetme gibi bir olanak olsa kaydettiğimiz konfileri tasarım değiştirmenin yanında bir sekme olacak ordan tasarım giyer gibi konfi değiştirsek hem vakit kaybolmaz hem de pratik olur diye düşünüyorum

4. Öyle değil bi tıkla hepsi gidiyor senin dediğin gibi değil. Öyle teker teker droitlere şey yapak gerekiyor .

5. yo teker teker yapmak gerekmiyor

6. Merhaba ,

Malzemeleri çıkartmak için zaten " Konfigürasyonu sil " butonu var her konfigürasyonda 1 defa basınca malzemeleri çıkartıyor.

Malzeme dizme ile ilgili bir çok konu açıldı. Konfigürasyon kayıt etme tarzında konular. Eğer isterseniz o konularda desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Var zaten öyle bir ayar ? Konfigürasyonlarda 1 - 2 - Sil diye ayarlı hatta en sağdaki tuş konfigürasyonu sıfırlar.

8. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.