Konfigürasyon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darbe puanı otomatik olarak yüklenmeli

1. Evet

oy sayısı 6
    54,5%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    45,5%
  1. Tauly__

Tauly__ User

Diyelim ki confi 1'de full spartan,confi 2'de full herkülünüz var.1'den 2'ye geçerken darbe puanında artış olacağı için gemi gövdesi haliyle tamir oluyor.Ancak bunun kaçışlarda hiçbir anlamı kalmıyor çünkü darbe puanı hazır olmuyor,tamir olmak zorunda kalıyor...Oysaki 2.confiye geçtiğimizde geminin darbe puanı direkt yüklü olsa taktığımız herküllerin de bir anlamı olacak. Şöyle düşünün ; 2.konfide full herkül olduğunda darbe puanı ne kadar az olursa olsun tam yüklense anlam kazanacak.Örneğin düşman bir gemi size saldırdı konfi 1'deyken spartanlarınızla karşı koymaya çalıştınız ama baktınız ki kalkanınız ve darbe puanınız azalıyor.O anda hemen konfi 2'ye geçeceksiniz ve ''sadece'' darbe puanınız yüklenecek,kalkan yine aldığı darbe kadar kalacak...böylece hiperplazmoit lazerleri de anlam kazanmış olacak.Oyundaki en değerli silah prometheus oldu ama bu ''En'' sözcüğünü kaldırılabilir yani prometheus confi 1'in spartanların silahı,hiperplazmoit ise confi 2'nin herküllerin silahı olabilir.Neden olmasın ? Siz ne düşünüyorsunuz darbe puanı herkül confisine geçince otomatik olarak yükselmeli mi ? Katılanlar destek versin bu düzen değişsin :)

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bu fikrinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu'na ve Kurallar'a uygun bir şekilde anket ekleyerek bizlerle paylaşabilirsiniz. Diğer üyeler bu fikre destek verirse isteğinizi merkez ekibe iletmekten mutluluk duyacağız.

Bu arada, hatırladığım kadarıyla bu olay eskiden zaten vardı yani ağırda savaşa başlayıp dp azalınca hafif (herculesli) konfiye geçince dp yüklemesi oluyordu. Oyuncular kaldırılmasını istedi ve kaldırıldı.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  3. Senin mantığında hareket edersek burgu uçuş düzeni %20 lazer hasarı veriyor fakat yavaşlatıyor vs güve ise kalkan delme imkanı ve fazla dp veriyor ozaman bende diyeyimki ben burgudan güveye geçtiğimde güvenin fazladan veren dpsi savas halinde bendede önyüklü olarak dursun bu dp avantajını kullanmak istiyorum diye anket acmam nekadar absürt ise bu konuda öyle olduğu için oyum olumsuz :) bu tür şeyler strateji ile alakalıdır savaşı nasıl avcı konfi yapıp güve ile başlatıyoruz ya bu da bir stratejidir hani, herkülünün verdiği fazladan dp ve kalkanın avantajını savasta yaşamak istiyosakta demekki ağırımıza herkül koyup onun avantajlarını tükettikten sonra diğer konfiye geçicekmişiz dimi :) yani benim düşüncelerim böyle, savasmak bir stratejidir ve strateji gerektiren materyallerin avantajını erken safhada talep etmek absürt ve mantıksız geliyor strateji olmayan konfilerin kişiye özgü olmadığı bir savaşta nebiliyim :)

4. Tauly__

Tauly__ User

Kardeşim ben uçuş düzenleriyle ilgili bir şey söylemedim sadece herküller için geçerli olması iyi olur diyorum.Sen konuyu çok yanlış anladın başka yerlere çektin hemen :D

5. Yok hayır yanlış anlamadım, sadece senin istediğin şey ile benim veya başkalarının isteyeceği şeylerin arasında fark yok :) sen x materyalinin savaşta sana avantajını erken safhada vermesini istiyorsun üstelik sadece ona sahip olup kuşandığın için bu yanlış demek istedim sanırım sen yanlış anladın :)

6. Tauly__

Tauly__ User

Ben fikrimi söyledim hepsi bu :)

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  7. Tabiki, bende öyle ve saygı duyarım hoşçakalın :)

Tauly__ bunu beğendi.