Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 12 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Etkinlik gelmeden oyuna lag gelmiştir adminim. Bu durumu mail atıp supporta bildirir misiniz?
    Etkinliği ben bile beğenmedim çok boş ve saçma olmuş.
    Oyunun düzeni bozulmasın rica ediyorum.
    İyi günler...

2. lllecelll

lllecelll User

yine o kabus günler geri gelecek :mad:

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde raporlanmış bir Lag veya Bağlantı sorunu bulunmamaktadır. Konu ile alakalı yardımcı olacak aşağıdaki bağlantılara bakabilirsiniz.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.

4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Adminim bunların hepsini yaptığım halde lag oluşuyor. PC fiyatı 10 bin TL yakın İntel Core İ7 işlemci 1 TB hafıza 4 GB ekran kartı 16 GB ram bellek sizce bu sorun PC’den mi oyundan mı? Ben bu oyunda etkinlik istemiyorum. Oyun artık indirebilir olsun o zamana kadar etkinlik gelmesin rica ediyorum.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Zaten indirmeli client üzerine planlar mevcut. Dilerseniz daha çok bilgiye Unity'ye Geçiş konusundan ulaşabilirsiniz. Tekrardan belirtmek isterim ki raporlanan bir lag ve bağlantı sorunu bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.