LAG VS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Valuxa tarafından 20 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Valuxa

Valuxa User

Amacınız belli her geçen gün sorun üstüne sorun neden stabil gidemiyorsunuz darkorbit çalışanları hak ettiği maaşı alamıyor mu yada gizli bir konumu hakim bitmek tükenmek bilmeyen bir dünya sorun hepsi ama hepsi sümen altı oyunda düzelme olmayacak verdiğimiz paraların karşılığını alamayacaksak bu oyunu kapatın saçma sapan kurallarınızı gözden geçirin işinde uzmanı ile çalışın hakkettiği paraları ödeyin hiç bir şey bilmiyorsanız rakiplerinizi inceleyin kusursuzluğu nasıl bulmuşlar çözün. Bur da en iyi yapılan şey sadece cm lerin chat banları uslub vs saçma şeyler oda onun dışında hiç bir şeyi beceremiyorsunuz. Şu mecrada yazılan bir satır yazıdan bu şirket ve çalışanların destur ar vs gibi bir alınma yapması gibi bir durum olmuyor.
    İtibarsızlık Hata Haksızlık Kötü Sunum ne ararsan var.
    Şuraya ben çok memnunum her şey yollunda yazacak teşekkür yazılacağına sürekli itiraz şikayet bıkkınlık mesajları almaktan usanın kimse bunun yetkilisi ağası az ar tesinde parasının karşılığını verip namını alsın.

2. tryhardD

tryhardD User

Evet zarla zorla çalışan oyunda sözde düzeltme yapıldığına inanıp önbelleği temizledim ve ne oldu tahmin edin :D:D
    Tabii ki de oyuna temelli girememeye başladım :cool:

3. seyfo123

seyfo123 User

yazk arkadaş bu nedir yav 1 eventi beceremiyorsunuz birde 2 event stüste yapyorsunuz hadi yaptnz btn herşeyyi potlar ve hileciler için yapıyorsunuz kaldıki darkotbit sözde bu potlar para karşlgı satyor zannediyorsunuz ama millet işi bulmuş herkez klik kullanyor hepsini bedavaya getiriyorlar olan bizim gibi dzgn oyunculara oluyor artk brakn teknik ekibe topu atmayda taşn altna elinizi koyun bunlar yazıyoruz bide dehtit ediliyoruz yok bandr yok vs vs

4. oyun cokuyor 2 gundur dun 2 saat sure ıle beklemıs bulunmaktayım ve bır sonuc elde edemedım bugun oyle bır sey olmaz umarım ıyı forumlar herkese

5. ateistkeci

ateistkeci User

Sizin lag problemi vardı ya @hayaligenc ha işte o geri geldi amirim

tryhardD ve titans___ bunu beğendi.
  6. Ben teknik ekibin herhangi bir işlem yaptığına inanmıyorum veya sunuculara gerekli bakım ve yükseltmeler yetkililer tarafından yapılmıyor. Her gece düzenli olarak ya 503 yada 504 hatası. Yetkililer lütfen sesimizi duyun artık.

7. titans___

titans___ User

oyuna girmek problem oynamak problem hani modlar kızıyor bazen iğneleme uslup olarak ,adam bot da yanımdan geçiyor gemi yavaşlıyor kızıyorum gidiyorum kesiyorum 3 gün de 4 günde bir ya da portta yolluyorum bir kısmına özellikle akıllı atardım nası kaçıyorlar , adamı görmemle patlamam bir olamaz güçlendirici dpi var arge geliştirme var buz zaten işlemiyor artık hatta ema atmadan gemi vurmayı bırakdı 3 kere napcaz hani suportda zaten kimse yok heralde mail değişimi için yazdım 40 defa birde ihale yerine gelmiş oraya yazma diyor üste yaz oraya da yazdım aktif kullandığım maile gelmedi

8. @ateistkeci senin yüzünden önbelleği temizledim anasayfada dolasıyordum hıc olmazsa suan onuda yapamıyorum oyuna gıremıyorum hıc

Son düzenlenen: 20 May 2021
  9. hayaligenc

hayaligenc User

Selamlar öncelikle,

Evet bir sorunla karşı karşıyayız, durumun farkındayım ve yaklaşık 35-40 dakika önce durumu bildiren sms ve mail attım. Şuanda diğer takım lideri arkadaşlarım aynı sorun nedeniyle kendi ülkelerinden gelen bildirimler doğrultusunda maillerini attılar. Aksiyon alınmasını bende sizler gibi bekliyorum.

Kısa bir not: Kumanda merkezinde yer alan tüm duyurular Almanya merkezden gelen duyurulardır.

Sorunun bir an önce çözülmesi dileği ve temennisiyle

iyi geceler herkese

.Mephistos. ve TANTANA_REYİS bunu beğendi.