Merhaba De Katıl Muhabbete

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -ThyPhon- tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Luminous

Luminous Guest

umalım da sevgili takım liderimiz mesajı saat 5ten önce görmesin :D

hayaligenc ve ___*ENES*___ bunu beğendi.
  2. Güzel silekleriniz için teşekkür ederim :D
    Hayaligenç beni kirmaz ya de miii :p yoksa kırar mı beni o_O düşündüm de beni kırmaz kırmaz :p

hayaligenc bunu beğendi.
  3. hayaligenc

hayaligenc User

:D takım liderimiz birazdan uyanır diye düşünüyorum :D

Luminous ve ___*ENES*___ bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Oradan yazamadım buradan yazayım evet ban yedim dün senin gruba aldığın birisi vesile oldu hatta buna(Kaç kaç öcü geliyor diye birisi) :p @___*ENES*___

hayaligenc bunu beğendi.
  5. Nasıl yani akşam gelmeyecek misiniz(shock) şu an moralim çok bozuldu :( bunları da mı görecektik hayaligenç adminim ya:mad::mad:
    Ama akşam benim için özel geleceksiniz tamam şimdi anladım pardon :)

hayaligenc bunu beğendi.
  6. hayaligenc

hayaligenc User

takım lideri izin vermediği sürece admin gemileri açılamaz ^^

7. O gemiyi yanlişlikla aldim valla normalde abimi çağıracaktım gruba konuşmak için . ayni zamanda npc kesiyordum hemen hızlıca çagırayım diye acele ettim yanlislikla bunu çagırdım valla kusura bakma yanlisliklaboldu hakkatten . Ama aranizda ne olduki ben anlamadim .

8. ateistkeci

ateistkeci User

Birisi 5-3'te bana sıkıyordu gittim adamı patlattım sonra onu ve birisini daha çağırdı beni 3 gemi portalda sıkıştırıp laf yaptılar :D sonuç 1 haftalık güzelinden tadından yenmez bir chat ban oldu :D

9. Pardon ya adamı yanlışlıkla aldım zaten neyse kusura bakma . İçim diyirku sen beni affettin affettin :)
    Bu arada sonra bana özelden yazdı benle tufanı niye aynı gruba aldın sonrs anladım aranızda bir şey olduğunu .
    1 haftalık chat banı yemene üzüldüm :(
    Neyse bu da gelir bu da geçer (Sabahat Akkiraz) :) güzel bir şarkı bence :) aklıma hep şarkı sözleri geliyor nedense:D

10. ateistkeci

ateistkeci User

Demek o da beni sevmiyormuş :D zaten patlıyordu kolayca tanıdıklara :))) bu arada chat banım Salı günü sabah 4 gibi kalkıyor fiyuuuv oleeeeey yupppiiii :D

11. Helal olsun sevindimmm :)
    Az önce bir şey fark ettim forum saatini kendim için değiştirdim ve Türkiye saati yaptım sonunda:p

12. ateistkeci

ateistkeci User

Zaten öyle değil miydi nasıl kullandın öyle :eek:

13. Hayır saati bizden 2 saat geriydi ya forum saatinin sende oyle değilmi oyleyse hemen gostereyim sen de TÜRKİYE saati yap

14. ateistkeci

ateistkeci User

Zaten Türkiye saati ben nasıl TR saati olmadan kullanıyordun nasıl rahat oluyordun diye sordum :D

15. Adminim iftardan sonra gelecek misiniz tr 3 s ona göre kendimi ayarlıyayım .

hayaligenc bunu beğendi.
  16. hayaligenc

hayaligenc User

net bir şey yok çünkü onay gelmedi daha ^^

___*ENES*___ bunu beğendi.
  17. Onay gelirse 1 bl ye gelirsiniz değil mi o_O beraber takılacaktık hatırlarsınız :)

hayaligenc bunu beğendi.
  18. hayaligenc

hayaligenc User

Anadolu da bir söz var,

Gelin ata binmiş ya nasip demiş :D

bir gelelimde her haritaya kesin gelirim :D

Luminous ve ___*ENES*___ bunu beğendi.
  19. İçimden bir ses hava bulut hayaligençle vakit geçirmeyi unut diyor :( ama yine de kararsızım . Yoksa içim yanılıyor mu o_O

hayaligenc bunu beğendi.
  20. hayaligenc

hayaligenc User

görecez :D

___*ENES*___ bunu beğendi.