Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve gawat3232 tarafından 6 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gawat3232

gawat3232 User

Merhabalar. Oyunu bir süredir yarım yamalak oynamaya çalışıyorum. Günlük görevler, kutu toplama vs. derken 50 bin uridium daha biriktirdim.
    Gemi olarak goliath kullanıyorum, silah 27 lf3- 7 lf4. 8 irisimi de bugün tamamladım. Daha 5 argeyim. Geçen pazar günü yeşil kutuları açarak bir sürü birleştirme parçası da çıkardım. Şimdi sorum şu. Gemi olarak düz goliath ile devam edip zeta kapısını yapmaya çalışmak mı? Yoksa Birleştirden venom, solace ve diminisher için sadece 40 bin uridium luk malzeme eksik onu alıp gemi ile kasılmaya çalışmak mı. Şu durumda hangisini bana tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler.
    Edit: Zeta kapısını yazmayı unutmuşum. 800 gg kullanarak 88/111 yapabildim

2. zeta genel olarak 1.500 -2.000 gg arası açılmakta serveriniz nedir ?
    paladyumda 2 ay kalıp bol bol zeta yapmalısınız gunluk gorevleri unutmayın

3. gawat3232

gawat3232 User

Tr3 serverindeyim. Paladyum toplamayı denedim fakat beni orada pek yaşatmıyorlar. O yüzden kamuflaj ile pvp haritasında 2-3 saat kutu toplamak hem gg, hem uridium hem de elit cephane açısından iyi oluyor. Yani kalan 23 kapı parçasını uridium ile bitirip full zeta ya yönelmemi mi söylüyorsunuz?

4. pala olmuyosa kutu topla npc kes gemilerden solace alabilirsin modüllerin varsa çok iyi oluyor kasılırken, kastığın urileri pazar günleri gg basarak zeta yapman lazım sürekli sonra gelen anahtarlarla zeus gününde kutu açıp apis zeus al daha sonra yine zetaya yönelip birleştirden pro lazeri için anahtar kasabilirsin, kappa da yapabilirsin bunun yerine çünkü hercül alırsın, daha sonra ise spartan tamamlayabilirsin(zeta yaparak gelen dosyalarla arge de basarsın.)

5. gawat3232

gawat3232 User

Solace birleştirebilmek için 1 adet mikrotransistör e ihtiyacım var. Bunu 40 bin uridium karşılığında almalı mıyım? Çünkü kutulardan çıkmıyor gerçekten. Yoksa önce gemi birleştirmek yerine zeta mı döneyim düz goliath ile?

6. %15 npc hasarı ve %15 hp + %5 isabet modülü takman lazım eğer ki bunları tamamlarım diyorsan al en kötü %15 npc hasarını alman lazım solace alıcaksan alamam dersen normal goli ile kapı yap özel haftasonu ödüllerini de takip edip cerrah tasarımı alabilirsin istersen ama gemini ayarlayıp bir an önce zeta dönmem lazım uri ekstra enerji ne varsa bas zeta çok önemli :D

7. gawat3232

gawat3232 User

Tamamdır çok teşekkür ederim pazar gününü bekleyeceğim o halde. Bahsetmiş olduğunuz modülleri nereden bulabilirim acaba ben göremedim de

8. ateistkeci

ateistkeci User

Vortex of Terror etkinliğinde birleştir kısmında mısır şekeri ile yapılıyorlardı sanırım eğer o zaman da alamadıysan bir başka etkinliğe kadar gelmeyecekler sanırım

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim.

Şahsi görüşüm H-MT için Uridium harcamak yerine bu miktarı Zeta kapısına harcayın. Eğer Zeta kapısını Pazar günü
    Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü kapsamında bitirirseniz 100 günlük dosya, 50 yeşil ganimet anahtarı kazanabilirsiniz. Bu ganimet anahatarlarını TAKVİMİ takip ederek Zeus gününde açın. Eminim zorda olsa, ilgili H-MT öğesi çıkacaktır.

İlavetn her gün sizlere sunulan günlük görevleri bitirmeyi untumayınız. 17 seviye veya daha üzeri oyuncular 20 dakika gibi çok kısa bir sürede her gün 7-8K Uridiumu bu görevlerden kasabilmektedir.

Zeus günüde açtığınız ganiemt kutularından epeyce LF-4 lazeri kazanacaksınızdır. Bir diğer tavsiyem Günlük Giriş Bonuslarını kaçırmmanız yönünde olacaktır. Bu sayede çokça değerli öğeye sahip olabilceksinizdir.

İyi forumlar.

10. Bence oyun tarzınıza uygun olan goliath yetenek tasarımını alın.