Nasıl gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve YangınSöndüren tarafından 24 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese merhabalar . Oyuna yeni başladım 11. seviyeyim tr 5 serverındayım . goliath vega lonov gemilerim mevcut . 4 iris 4 flax yanında 6 lf 3 var ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım :)

2. ateistkeci

ateistkeci User

Öncelikle aramıza hoş geldin umarım eğlenirsin :p

Yeni başlayanlar kısmında bir rehberim var, oradan fazlasıyla ayrıntılı bilgi alabilirsin :)

Kısaca bahsedecek olursam ise Leonov ile kasılmanı öneriyorum çünkü x-1 ile x-4 haritaları arasında sana avantaj sağlıyor ve +%20 TP modülü ile görev yaparken fazladan TP alabilirsin ve bu şekilde hızlı şekilde seviye atlayabilirsin,

Ayrıca Skylab ile gemine Promerium gönderip bunu satarak Credits kasabilir ve bunu açık arttırmada harcayarak kısa sürede iyi bir duruma gelebilirsin :)

.Paradoks. ve YangınSöndüren bunu beğendi.
  3. @ateistkeci her yerde her başlıkta yazıyoruz valla :D karşılaşmaktan yoruldum neyse...

@YangınSöndüren eic yim eger eic isen yardımcı olabilirim oldugunca...

4. ateistkeci

ateistkeci User

Forumda son derece aktifim :)

Ayrıca insanlara yardımcı olmayı sevdiğim için sürekli sayfayı yenileyip yeni mesajlara bakıyorum yazmadıysam yazıyorum :p

Güneşşşş bunu beğendi.
  5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yerinizde olsam görevlere odaklanıp hızlı bir şekilde 17 seviye olmaya çalışırım. Prometheus görevlerine başlamak ve bir grup bulup bitirmek (ilk 10 görevi) sizin için en iyisi olacaktır eğer size yardım edecek bir grup bulamazsanız palladium toplayıp zeta kapısına yönelmek en mantıklısı olacaktır. Oradan gelen günlük dosyalarıyla arge yapabilirsiniz (Zeta kapısını pazar gün yapmanız sizin için en iyi yol olacaktır nedeni ise pazar günü galaksi kapıları iki kat ödül veriyor.) Ganimet anahtarlarını ise zeus gününde açmalısınız.

İyi forumlar.

YangınSöndüren bunu beğendi.
  6. Yorumlarınız için teşekkür ederim :) mmo dayım maalesef

7. Kendinize bir klan bulup kredi yardımı alabilirsiniz.

8. MrWho

MrWho User

Yerinizde olsam yeni başlayanlar için 20 pro lazer elde etme şeyini yapmaya çalışırım 8-10 aylık gemilerde bile 15 tane varken herkesin önüne geçme fırsatını kaçırmayın derim

.Paradoks. ve YangınSöndüren bunu beğendi.
  9. Onu nereden yapacağız fikrim yok

10. 6-8 levelde gelen 2 kat görev ekstrası var. Hızlıca kasıp 10 pro görevini yapıp 20 tane alabiliyorsunuz. Youtube'da videosu var.

11. MrWho

MrWho User

[link paylaşımı yasak]

Bu konuyu inceleyin ve kesinlikle uygulayın şuan öne geçmek için bi fırsat kaldırılmadan yapmalısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2019
  12. Berke

Berke User

Sanırım bunun için çok yardımsever bir klan lazım :)

13. tr 5 te olupta yardım sever arkadaşlar aranıyor :))

14. Mod harici link vermek yasaktır.

15. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Cevap veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürler

MrWho
    Herhangi bir güvenlik zaafiyeti oluşmaması adına Forum yetkilileri haricen link paylaşmak yasaktır. Tekrarının olmaması dileği ile
    İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2019