Neden Açıklama Yapılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AGABEY tarafından 6 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AGABEY

AGABEY User

ebedi kapıdaki bugu yanlışlıkla yapıp haksız malzeme kasamayan oyuncuların isyanına neden kimse ses vermiyor yönetim ekibinden raporlandı diye de olsa açıklama yapılmıyor bu kadarmı değersiz oyuncular sizin için ??

2. Açıkçası ben halen bu bahsedilen bugun ne olduğunu daha öğrenemedim (belki güleceksiniz bana). Yani şeref puanlarım silinmeden önce hatırladığım kadarıyla 13 aylık oyuncuydum + yıllık vip vardı ve özellikle 5-6 ay pandemi dönemi çalışmadığım için neredeyse günde 10-12 saat aktiftim. 97 milyon şeref, 6 milyar tp, 34 pro lazer (12 si 16 lvl), 9 adet b03 kalkan(çoğu günlük girişten), herküller full değil, spartan 4 tane, beyin ve takipçi hatırlamıyorum şu an 7000 takipçi ve 800 beyin var (centurion almak için biriktiriyordum geçen haftalarda aldım) , ema 1 adet , kamuflaj cpu 1 adet , 12 kez (banlanmadan önce 10 kez di) ebedi kapıya girdim ve çıkabildiğim maksimum lvl 126. 33k rsb ve 110k beyaz var. Oyuncu imha puanım 9k civarı (öyle başkaları gibi bota atıp gelen urilerle kapı yapıp sonra o beyazları haritalarda millete de harcamıyorum). Yani ben ne yapmışımda banlanmışım bulamıyorum. En iyisi bir matematik prof una bu denklemi çözdüreyim.

3. Zan-zun

Zan-zun User

aciklama yapmaya yuzleri yoki :DD ne diyecekler aciklama yapacaklar

turkiye ekibi bizleri dusunse kompile hepsi gorev birakir ama malasef

4. RAA33

RAA33 User

Ağlar bizimle eyleniyor :D

5. AGABEY

AGABEY User

evet halen olumlu veya olumsuz bir cevapp yokk

6. -333-

-333- User

cevap verdiler ya kaç kere öyle bişey olmayacak dedilerde siz anlamadınız galiba.

7. Merhaba,

Aynı konu burada yer almaktadır. Taleplerinizi daha hızlı takip edebilmek adına mevcut konu üzerinden devam etmeniz daha faydalı olacaktır. Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.