NPC bilgi sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -___DeaThLy___- tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ? Olmasın mı ?

1. Olsun.

71,4%
  2. Olmasın.

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle selamlar ben Tr4 ten -__Ɗ£ΛŦɦŁ¥__-...

Aklımda bir fikir var ve ben bunu sizinle paylaşmak istiyorum.Direk konuya gireyim hani grupta grup arkadaşlarınızın isminin yanında hangi yaratığa saldırdığını ve yaratığın canını ve kalkanını gösteren bir şema var.Bende bu şemanın aynısının oyun ekranında da olmasını istiyorum.Tıpkı eğitim arenasındaki gibi ama bu miktar rakamlada gösterilmesi lazım önemli olan o canını zaten görebiliyoruz ama kaç k sıkmamız gerekiceğini anlayamıyoruz.Tabii ki sadece bununla sınırlı kalmayacak altında kesmeden önce kaç tp, kaç şp, kaç c ve kaç u vereceği yazacak böylelikle hangi yaratığı kesersem daha çok kasılırım diye düşünmemize gerek kalmayacak...

Benden bu kadar kabul etmesi size kalmış.İyi oyunlar...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tüm npc lerin ödülleri ve darbe puanları hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Merhabalar,

Hayır ben onu demek istemedim npc nin kalan canını göstersin yazıyla kaç k daha vurduğumuz zaman patlayacağını anlayalım.

4. Bence olmalı +1

Merhaba,

Linkini verdiğiniz konuda bir çok hata vardır, boss kritallonun can-kalkanı, boss sibelonitin vuruşu gibi.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen resimleri dikkatli inceleyiniz.

İyi Forumlar

6. Merhaba, Resimleri dikkatli inceledim; sadece ilk sayfadaki bilgi hataları:

1. strouner credits ödülü 800 olarak belirtilmiş, 400 olmalı
    2. kristallin vuruşu 1238-1650 olarak belirtilmiş, ben hiç 1600e çıkan bir kristallin gördedim :(
    3. kristallonun şeref ödülü 128 olarak belirtilmiş, 256 olmalı.
    4. protegit darbe puanı 50k olarak belirtilmiş, 60k olmalı.
    5. boss sibelonit vuruşu 6750-9000 olarak belirtilmiş, 4k civarı olmalı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2015
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Benim böyle bir konum var NPC Bilgisi isimli ona destek verin lütfen.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen konuya buradan destek veriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.