Odeme seklimin degismemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ted-Bundy tarafından 9 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

3 ay once temelli donus yaptim ulkeme, yillardir bu oyun yuklu, dunyanin parasini harcadim...iki gun once odeme seklimin degismesini TL yapilmasini talep ettim, bir dunya evrak istediler, hazirladim gonderdim, kabul etmediler. Girislerinizi kontrol ettik vs... sonra farkettimki Laptop ustunde vpn secenegi gelmis 6 ay once fln aldigimda , ve hep acikmis. Ayri bir vpn programi yuklu degil. Supporta tekrar ticket actim, dedimki vpn acikmis bilgisayar ustundeki, haberim bile yoktu, simdi kapattim, tekrar kontrol ederseniz girislerim Turkiye'den. Cevap olarak "arkadaslar size daha once e-mail atmis, 3 ay sonra tekrar bir ticket olusturun" dedi, konuyu da kapatti, mail de atamiyoruz geri. Ben boyle sacmalik gormedim, tekrar girislerimi mi kontrol etmeye useniyor, o zaman calismasin, onlarin bana sormasi lazim, sorununuzu nasil cozebiliriz, Vpn varsa kapatin vs. diye, ben musteri olarak oyuna odeme yapmak icin onlara yalvariyorum ve yine de cozum yok. Premium uyeligim bitiyor, Orcus gemisi satiliga duserse almak istiyorum, onlarin sirket olarak para kazanmasi , yardimci olmasi gerekirken tam tersi oluyor. Ev telefonumu vereyim, arayin , daha nasil ispat edebilirim Turkiye'de oldugumu. Kim degistiricek simdi bu odeme seklini? Support daha dinlemeden, anlamadan maille konuyu kilitlerse...onca kisiden yillardir para almasini bildiniz, kucucuk bir sorunumuz oldugunda da kimse muhattap olmuyor. Bir telefon nosu bile yok, musteri sorununu nasil cozecek? Buraya da yazdik ama Allah bilir simdi de farkli departmanlar diye yine bu sorun cozulmez.
    Bir admin yardim edebilir mi lutfen, 3 ay beklenecek bir sorun degil bu, tum evraklarim hazir, iki dakikalik bir mesele. Odeme yerindeki bayrak Turkiye bayragina cevrilecek.

2. Yabancı ülkedeki oyunculara TR ödemesine çeviriyordu bazı oyuncular ondan dolayı boyle bişiler oluyor diye düşünüyorum
    yabancı ülkeden bir kere girildiyse veya vpn'den geçmiş olsun

oyuna girmeden once vpn yi her zaman kontrol ederim ..

3. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

Vpn artik kapali, ikametgah kagidini da yeni aldim muhtardan, sadece kontrol etmeleri lazim tekrardan

4. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle vpn ile oyun aslında daha bir zulüm olması lazımdı sana normalde donma lag kasma oluyor vpn açık çok daha sorunlu olması lazımdı bundan az çok süphe etmeni sağlayacak kadar hatta sorun olması lazımdı en azından forumda konu açanlardan edindiğimiz tecrübe bu yönde . Esas konu yanılmıyorsam eskiden hemen istek üzerine değişiyorlardı almanyadan tatile gelen ve her yıl 2-3 aylığına TL geçen arkadaşım vardı fakat bu uzun zaman önceydi vpn hatasını hemen düzeltiyorlar eski girişlerine bakıp uyarıyorlar ama bir daha olması diye ama son zamanda tam anlamı ile ödeme değişimini 1 sefer yapılıyor diye yayınlamış olması lazım yanlış hatırlamıyorsam 3 ay olmasada 1 ay kadar TR ıp ile giriş yap ve sonra yine dene şansını esas ıp ve vpn ıp birde TR ıp ile 3 farklı ıp oldu ellerinde hesabın ile ilgili onlarda haklı uzun zaman giriş yaptığın sabit bir ıp olarak buradaki kabul edecekleri zamanı senden beklemeni istemişler maalesef beklemen lazım ama dediğim gibi 1 ay düzenli giriş yap bir daha dene belki yeterli olur süre .

5. Ted-Bundy

Ted-Bundy User

Umarim oyle olur, tesekkurler zaman ayirip yazdigin icin, tekrar bir ticket olusturdum bugun, bakalim ne cevap verecekler

6. hayaligenc

hayaligenc User

Selamlar,

Herşey maalesef öyle basit olmuyor :) Bazı prosedürler ve uygulanması, aynı zamanda incelenmesi gereken durumlar mevcut. Herşey kurallara göre ilerlendiğini hatırlatır, supporttan gelecek yanıtı sabırla beklemenizi istirham edeceğim.

güzel günler diliyorum

Ted-Bundy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.