Osmium

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ZAHİЯ, Oct 20, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
?

OSMİUM SKAYLABA EKLENSİNMİ ?

1. Evet

62.5%
  2. Hayır

37.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Osmium test serverda gördüğüm kadarıyla artık lazeride besliyor madem böyle bir şey yapıldı osmium skaylaba eklenmesini öneriyorum

ıııııııı likes this.
  2. Osmium atış gücünü ve lazer gücünü % 50 oranında güçlendiriyor çıktığı günden beri var genelde etkinlikle geliyor chrominle alınıyor veya gemi tasarım paketlerinin yanında 300 500 veriyorlar. Ama kalkan dışında çok makul değil seprom varken osmium lazerde besleme yapmak %10 atış kaybına sebep oluyor seprom deposu veya üretimi hızlansa daha iyi olur. Osmium bir şekilde alınabiliyor chromin ile gelince.

3. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

sepromun %40 hasar verdiğini sanıyordum %60 veriyormuş benim hatam görmemişim

ıııııııı likes this.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz konu daha önceden Burada farklı oyuncu arkadaşımız tarafınca oluşturulmuştur. Belirtilen konuya destek olabilirsiniz.
    Konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.