Öneri OTOMATİK CHAT BANLI SİSTEMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET

oy sayısı 0
    0,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
  3. GELİŞTİRİLEBİLİR (NASIL OLDUĞUNU YAZMİCAKSANIZ BUNU İŞARETLEMEYİN)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden söyleyeyim böyle bir konu yok diye açıyorum varsa kusura bakmayın.

Arkadaşlar yaşadığım bir sıkıntıdan yola çıkarak aklıma şöyle bir fikir geldi. Geçen hafta adamın birine çok sinirlendim en sonunda küfür ettim dalgınlıktan ve 1 hafta ban aldım. Bundan sonra oyunumu oynarken bazı kişiler grup atıyor ve konuşmaya çakışıyor ama chat banlı olduğundan bir şey diyemiyorum.

Bu yüzden ünvanımızın sağ ve sol tarafında CHAT BANLI anlamına gelen bir işaret olsa ve bizle konuşmaya çalışan kişilere sadece '' CHAT BANLI '' yazabilsek.

Resimleri sonradan eklicem.

2. Merhaba ,

Aslında daha önceden benzer konular açılmıştı diye hatırlıyorum. Bulabilirsem konuya link eklerim.

İyi forumlar.

3. Merhabalar;

Aslında chatte size özelden yazamaya çalışan oyuncular chati banlı oyuncuya yazarken online değl veya oyunda değil gibi bir uyarı alıyordu.
    Ama sizin dediğiniz de olabilir.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Buradaki konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.