Oyun Açıklarından Yaralananlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Galaxı tarafından 18 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Galaxı

Galaxı User

Oyunda mevcut olan delux paketiyle 3 milyar uridium'dan fazla kasan insanlar var. 7/24 botta olan gemiler, küresel sunucuda ilk 500 geminin 200 250 tanesi oyunda olmayan payment paketleriyle yükseldi. aklı başında bi adminin bu olaya el atıp açıklama yapması gerek nereye gidiyor bu oyun? banlayacak mısınız? sürekli adminlere iletildi mevzusundan çok sıkıldım ben. sizin göreviniz sadece olanları mevcut ekibe iletmek mi? oyun bu durumdayken bile etkinlik getirmişsiniz yazık valla. bu oyun böyle gitmemeliydi.

2. uvedek

uvedek User

yazdıklarınıza saygı duyuyorum, altına imzamı da atarım fakat hal böyleyken sürekli şikayet etmek yerine benim yaptığım gibi oyunu bırakmanızı tavsiye ederim. neticede oynanacak, vakit geçirilecek yüzlerce oyun var.

3. oben

oben User

neden sürekli cevabını bildiğiniz soruları sorar durursunuz anlayamıyorum hem sormuşsun hemde cevabını vermişsin.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun daha açıklayıcı şekilde düzenledim.

Bizlerden beklentiniz nedir? kod oyunda kod yazanın bizler olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bizler raporlamakla yükümlü kişileriz daha detaylı açıklama için,

https://board-tr.darkorbit.com/threads/do-tuerk-takimi-ve-yetkileri-hakkinda.141574/

Oyunu bırakmak sizin özgür kararınızdır buna karışamayız lakin uyarı niteliğinde belirtmek isterim. Başka bir oyuncuyu bırakmaya teşvik ederseniz gerekli cezai işleme tabi tutulursunuz.

İyi Forumlar.