Oyun Aşırı Donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Yeni etkinlik ile oyun aşırı donmaya başladı. Bu 1 saat bile zor oynadım. Yetkililer ne zaman düzeltecek bilgi verir misiniz?
    NOT: Yarın kapı günü oyunda aşırı donma olur mu?

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorunun bağlantınızdan kaynaklanmadığına emin olmak adına aşağıdaki çözüm yöntemlerini denemenizi rica edeceğim.
    İyi forumlar.

3. Ataaa

Ataaa User

Selam,

İnternetin ile alakalı sorun yaşıyor olabilirsin. @*mhmtaykn* Bende sorun yok.

4. Bende de benzer bir sorun var global avrupa 7 de 4 kez patladım kapıda :( Internet bağlantımda ve bilgisayarımda bir sorun yok ayrıca. Bir de kapıya atladım oyun koptu mesela 5 dakika bağlanamadım bilgisayarı modemi resetledim cache temizledim bi 5 dakika sonra girebildim. Sanki kapıdan yeni atlamışım gibi başladı geri sayım ilginç geldi bu durum bana.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

İnternet sorunum yok. Pc deseniz 7.000 TL değerinde daha yeni aldım. Bence sizde sorun var. Etkinlik geldiği günden beri devam ediyor.

6. Labirentte özellikle porttan atladıktan sonra aşırı donuyor bende de.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Şikayetinizi ileteceğiz. Sizden ricam da buradaki konuda belirtildiği gibi HAR Dosyası alarak Support Ekibi'ne ilgili bildirimi gerçekleştirmeniz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.