Oyun Görsellleri eski haline dönsün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGøЃatнeя tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski haline dönsün mü ?

1. Evet

oy sayısı 11
    68,8%
  2. Hayir

oy sayısı 5
    31,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski grafiklere dönmek gerçekten iyi fikir.Hatta en eski grafiklere dönmek iyi bir fikir olabilir.Oyunun ilk yıllarındaki gibi...:(

2. doğrudur oyunun önceki grafikleri iyidi önceden 3-4 saatte anca gözümü yoruyordu artık yarım saatte.

MKS-705 bunu beğendi.
  3. Miss sorunu bence halen devam ediyor 4 kere üstüste miss çıkıyor bende Eskiden böle bişi yoktu

4. Angel•3

Angel•3 User

Biz altıgen slot çubuğunu istiyoruz , roketlerin saçma gidişinin kalkmasını istiyoruz.

Haritadaki menzil kuralının kaldırılmasını istiyoruz.Mini haritada küçük bir kare var ve bu menzilin kısaldığı anlamına geliyor.

2013 yılındaki görünüme sahip 2014 güncellemesi yapılmış oyunu istiyoruz...

5. Bence 2011 grafikleri getirilmeli oyuna yada 2009 un grafikleri...

Koray istersek biz bütün tr oyuncuları toplansakda buraya şu olsun desekte 3 yıla zor yaparlar yada yapmazlar...

tr goliath tam 5 sene bekledi konu 2009-2010 da açıldı

adamların para kazanması lazım ki yapsınlar yoksa kıllarını kıpırdatmazlar.

BOT azaldı oyuncu geldi oyuna şimdi yiyecekleri paraları fazla geldi baane çok oyuncum var hesabına yatıyorlar.

Bak tr goliath neredeyse 50 tl kazandırıyor onlara adamlar sırf milliyetçiliği sömürerek para kazanıyor.

ABD tasarımı yanlış hatırlamıyorsam 18 $ felandı şimdi türk lirasıyla bakalım. 45 tl civarı bir şey yapıyor fakat biz 4-5 lira daha fazla veriyoruz ? (telefon onay kodu başına kesilen parayı bile saymıyorum)

(dolar 2.5 olmuş...)

adamlar paraya doymuyor ki ben bu oyuna girdiğimde umarım sorunlar gitmiş düzelmiştir diye giriyorum küfür ederek oyundan çıkıyorum.

Son düzenlenen: 1 Mart 2015
  6. Angel•3

Angel•3 User

Grafikler tank görünümlü goliathların göründüğü gibi olmasın da ne olursa olsun.

Ben eski slot çubuğunu , attığımız roketlerin düzgün gitmesini , dirotilerin sürekli içeri dışarı girmemesini istiyorum.

Ücretsiz tamir etme , dost petleri imha edenlere - tp , - şp , - credi yazılması gibi gibi yararlı güncellemelerin kalması görüşündeyim.

O zaman söylenecek tek söz ''Hakkımızı helal etmiyoruz , verdiğimiz onca emek , harcadığımız onca para hepsi haram olsun''

''Bu dünyada kazandıklarımızı öteki tarafta(ahirette) kaybedebiliriz , bu dünyada kaybettiklerimizi ise öteki tarafta kazanabiliriz...''

7. Kardeş bunlara ceza vermek istiyorsak oynamayacaz oynasak bile oyuna para çekmeyeceğiz...

8. Angel•3

Angel•3 User

Evet bende bundan bahsediyorum , kendi kendilerine güncelleme yapsınlar sonrada gelip kendi oyuncakları ile oynasınlar !

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yeni gelen güncellemelerle ilgili düşüncelerinizi kaldırılmasını veya eklenmesini istediğiniz tüm görüşlerinizi altta verdiğim linke yazabilirsiniz.Lütfen tekrar tekrar konu açmayınız.Şayet burada yazdıklarınız herhangibir yere iletilmeyecektir.Kurallar gereği verdiğim linkteki konuya düşüncelerinizi yazınız.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/gelistirici-blogu-2015-goeruesleriniz.101995/

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.